Újabb hócsata, újabb vereség 2018 február 21Beszámoló 1048

A Magyar Kupa 9. forduló 1. mérkőzésén Mezőkövesden a DVTK ellen lépett pályára csapatunk a tegnapi nap során.

A soroksári bajnoki után, ismét a havazásé volt a főszerep, nem éppen ideális viszonyokat teremtve ezzel a mérkőző feleknek.

Bár nekünk is akadtak helyzeteink, sőt 0-0-s állásnál Gulyás ziccerét Antal védte óriási bravúrral, összességében Ioannidis fejes-, majd a lefújás előtt néhány perccel Bacsa góljával megérdemelten nyert az egy osztállyal magasabb bajnokságban játszó „hazai” csapat.

Visszavágó jövő héten szerdán 13 órától Óbudán a III. kerületi TVE Sporttelepén.

Hajrá Vác!

Magyar Kupa 9. forduló, 1. mérkőzés

Diósgyőri VTK - Vác FC 2-0 (1-0)

Mezőkövesd, Városi Stadion, 1434 néző Játékvezető: Csonka Bence (Csatári Tibor, Bornemissza Norbert)

DVTK: Antal - Brković, Lipták, Karan, Tamás - Vela, Hasani, Tóth B., Shestakov - Ioannidis, Bacsa Szakmai igazgató: Bódog Tamás

Vác FC: Abu - Hegedűs, Szabó N., Tóth F., Görgényi - Búrány, Gulyás - Kákonyi, Tóth G., Zsolnai – Balajti  Edző: Nagy Tibor

Csere: Búrány heyett Kiliti a 46., Vela helyett Kocsis az 55., Ioannidis helyett Szarka az 59., Tóth B. helyett Ugrai a 82., Kákonyi helyett D'Urso a 84.

Sárga lap: Gulyás a 81., Zsolnai a 86.

Gólszerző: Ioannidis 30., Bacsa 87.

Fotógaléria

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések
  •  Vác Futball Club

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék

Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK