Vasárnap 16 órakor a Hódmezővásárhelyt fogadjuk – beharangozó 2022 április 09Általános 444

Az NB III Közép-csoportjának 29. fordulójában vasárnap 16 órától a Hódmezővásárhelyi FC együttesét fogadjuk a váci stadionban.

A mieink az eddigi 28 fordulóban 30 pontot szereztek, ezzel a 15. helyen állunk. A vásárhelyiek 43 pontot gyűjtöttek eddig, amely a 10. pozíciót jelenti számukra, így abszolút nyugodtan várhatják a bajnoki hajrát. Csank János szakmai igazgatónak újfent több hiányzó pótlását kell megoldania.

Ismét nem vagyunk könnyű helyzetben – vágott bele Csank János. – Mertse Ábel az előző mérkőzésen ”kisárgázódott”, ezért eltiltását tölti, míg Lukács Kelemen betegséggel küzd. Balázs Simon is beteg még, míg Csaba Dániel a jövő héten kezdheti el az edzéseket. Tölgyes Ádám, Purzsa Máté, Balga Balázs és Föld Mátéi meggyógyultak, de nekik még utol kell érniük magukat, edzettségi állapotukban van lemaradás. Az pozitívum, hogy Fazakas Géza visszatérhet eltiltása után, a két hete orrtörést szenvedett Kasza Balázs pedig speciális arcmaszkban visszatérhet a csapatba. Motiváltak vagyunk, igyekszünk folytatni jó sorozatunkat, az előjelek összességében nem is rosszak, így bízom benne, hogy újabb pontot, pontokat szerzünk, amelyekre továbbra is nagy szükségünk van.”

A találkozót Juhász Bálint vezeti majd, míg segítői Bőhm Ármin és Turi Miklós lesznek. Ősszel 1–0-ra kikaptunk Hódmezővásárhelyen, így most van miért visszavágni.  

Várjuk tisztelt Szurkolóinkat a találkozóra! Hajrá, Vác!

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések
  •  Vác Futball Club

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék

Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK