Vasárnap 16 órától a Szekszárd otthonában vendégszerepelünk – beharangozó 2022 április 02Általános 481

Az NB III Közép-csoportjának 28. fordulójában vasárnap 16 órától a Vác FC a Szekszárdi UFC együtteséhez látogat.

Újabb fontos mérkőzés előtt áll csapatunk, hiszen a további felzárkózáshoz megint pontokra van szükségünk.  Mindenesetre az biztos, hogy a múlt heti, Rákosmente elleni hazai siker (1–0) nagyon jót tett.

Vasárnapi ellenfelünk, a Szekszárdi UFC 10 győzelemmel és 6 döntetlennel eddig 36 pontot gyűjtött, ezzel a tabella 13. helyen áll. Tavasszal közepesen szerepelnek, 3 siker és egy döntetlen mellett háromszor kikaptak.

A mieink az eddigi 27 bajnokin 27 pontot szerezve a 16. helyen állnak, 7 győzelem mellett 6 döntetlennel szereztük meg ezt a pontszámot. A tavaszi szezonban három siker mellett négy vereség áll a nevünk mellett.

Az biztos, hogy a vasárnapi meccsen Kasza Balázs orrsérülés, míg Fazakas Géza piros lapjából következő eltiltása miatt nem szerepelhet a mérkőzésen – utóbbi egy meccsre szóló eltiltást kapott.

Ősszel hazai pályán súlyos, 4–0-s vereséget szenvedtünk, míg legutóbb, tavaly tavasszal Szekszárdon 1–0-ra kikaptunk, úgyhogy van miért visszavágnunk.

A találkozót Altorjay Áron Gellért vezeti majd, míg segítői Nagy Márk és Török Bence lesznek. Hajrá, Vác!

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések
  •  Vác Futball Club

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék

Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK