Vasárnap matiné mérkőzés vár ránk Kispesten – beharangozó 2021 november 06Általános 527

Az NB III Közép-csoportjának 16. fordulójában a Vác FC a Budapest Honvéd-MFA II együtteséhez látogat vasárnap délelőtt 11 órakor. Sajnos több játékosunk kidőlt a sorból a héten.

Kellenek a pontok továbbra is a mieinknek, hiszen 12 ponttal csak a 17. helyet foglaljuk el a bajnokságban, amely kieső pozíció. Az utóbbi négy bajnokin azonban öt pontot szereztünk, ez jelentős javulás a korábbiakhoz képest.

Régi matiné” mérkőzés vár ránk, ismét délelőtt 11 órakor – vágott bele Csank János mesteredző. – Nem rózsásak az előjelek, mivel Csaba Dánielt megműtötték, öt hét múlva kezdhet el csak mozogni, de további probléma, hogy még három játékosunk kiesett. Purzsa Máté, Tóth Dominik, illetve Tölgyes Ádám is betegséggel küzd, az viszont jó hír, hogy Fazakas Géza sérülése és eltiltása után visszatérhet.  Az utóbbi két hétvégén nyerhető meccseken szereztünk egy-egy pontot, így a hangulat egyre jobb. A Honvéd II egysíkú futballt játszik, de azt jól, és hozzánk hasonlóan ők is fiatalok.”

A Honvéd második csapata a most futó bajnokságban is stabilan futballozik, 15 mérkőzés után 26 ponttal a 7. helyen állnak. Nyolc győzelmük és két döntetlenjük mellett ötször vereséget szenvedtek. Legutóbb, egy hete a Makó otthonában nyertek 1–0-ra.

Legutóbb a tavaszi szezonnyitón találkoztunk a kispestiekkel, akkor 2–1-s vereséget szenvedtünk, igaz, a meccs hajrájában tizenegyest hibáztunk.

A találkozót Héra Csanád vezeti, segítői Nagy Viktor és Tóth Csaba János lesznek. A mérkőzésre ingyenes a belépés, de védettségi igazolvány továbbra is szükséges a találkozó megtekintéséhez!

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések
  •  Vác Futball Club

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék

Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK