Vereség a Szuszában 2017 július 10Beszámoló 1251

Második felkészülési mérkőzését játszotta szombaton csapatunk az első osztály rajtjára készülő Újpest FC ellen a Szusza Ferenc stadionban.

Rosszul indult számunkra a mérkőzés, hiszen az újpesti csapat egy kontra támadás végén már a második percben megszerezte a vezetést. Tíz perc sem telt el, és egy gyönyörű szöglet variáció után Zsolnai fejesgóljával egyenlített csapatunk. A gyors gólváltás után mezőnyben gyűrték egymást a csapatok. A harmincnegyedik percben egy ártalmatlan szituáció után ismét megszerezte a vezetést a hazai csapat. Kapusunk későn próbálta meg a haza gurított labdát kirúgni, melybe a hazaiak támadója Novothny bele tudta tenni a lábát, melyről az üres kapuba csorgott a labda. A félidő vége előtt öt perccel két gólosra nőtt a lila-fehérek előnye. Windecker egy jobbról érkező szabadrúgást bólintott védhetetlenül a hálónkba.

A második félidőben mindkét edző több cserejátékosnak is bizonyítási lehetőséget adott, azonban igazán veszélyes helyzet már egyik oldalon sem alakult ki, több gól már nem esett, így az eredmény nem változott.

Folytatás szerdán a szlovák II. osztályban szereplő FKC Komarno otthonában.

Hajrá Vác!

Újpest FC – Vác FC 3-1 (3-1)

Újpest, Szusza Ferenc Stadion

Újpest FC: Pajovics – Szűcs K., Bojovics, Litauszki, Balázs B. – Windecker, Szankovics – Obinna, Nagy D., Pauljevics – Novothny. Cserék: Banai, Pávkovics, Cseke, Diallo, Tischler, Angelov, Kálnoki-Kis

Vác FC: Halasi (Abu 57.)– Hegedűs (Rása, szünetben), Görgényi, Tóth F. (Niedermüller 81.), Major (Szabó, szünetben) – Gulyás, Tóth G – Kákonyi, Nagy R. (Havasi, szünetben), Zsolnai – Balajti (Borvető, szünetben)

Gólszerző: Pauljevics (2.), Novothny (34.), Windecker (40.), ill. Zsolnai R. (12.)

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések
  •  Vác Futball Club

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék

Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK