Vác VLSE

Vácon mindig is komoly és elszánt törekvés volt a labdarúgás.

Tudva azt, hogy 2003-ban a "Nemzet Sportvárosa” cím elnyerésében jelentős szerepet töltött be a foci, és, mert az utánpótlásképzés mindigis elengedhetetlen cél volt a szakmában dolgozók számára, szeretnénk egy VLSE Akadémiát is felépíteni.

Jelenleg az Egyesület 200 játékost foglalkoztat, U6-tól U19-ig.  A felnőtt csapat örömmel és bátorsággal merit játékosokat az U19-es csapatból, akik így nemcsak élményt, de több és komolyabb, nagypályás játéklehetőséghez jútnak.

Nemrégiben két helyi óvoda kispályájába segítkeztünk, így az ovi-foci most már minőségibb és biztonságosabb körülmények között zajlik. Ez jelentősen hozzájárul a gyerekek labdarúgás iránti elszántságukhoz. A Vác VLSE jelenleg egyesületi formában él, ám remélhetőleg későbbiekben akadémiai szintre is emelkedhet, hisz munkája szerves része a Vác FC labdarúgó intézményének. Hosszútávú stratégiánk része: újból megalapozni Vác városban a foci sikereket, emellett pedig, hogy a magyar futball színvonalát is emeljük, “kitermelve” az ország legjobb játékosait. 

További részletekért kérünk kattints a Vác VLSE honlapjára.

  •  Vác Futball Club

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék

Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK