Vác FC - Kisvárda Master Good Dunaújváros Stadiion

2017
ápr
16
13:30

Merkantil Bank Liga NB II. Bajnoki mérkőzés 30. forduló

 
 
3
Vác FC
3
Kisvárda Master Good
Bajnoki mérkőzés
2017.04.16. 13:30
Dunaújváros Stadiion
Dunaújváros Stadion

Dunaújváros, 100 néző. Játékvezető: Gaál Ákos (Kepe Arnold, Kulman Tamás)

 

Vác FC: Halasi - Hegedűs Cs., Tóth F., Görgényi, Gulyás M. - Tóth G., Tóth B.  - Niedermüller, Nagy R., Földi - Balajti.

Cserejátékosok: Szentpéteri (k), Nagy S., Kákonyi, Nyilas, Rása, Szenes, Rusvay

Vezetőedző: Nagy Tibor

 

Kisvárda: Ivancsics A. - Talabér, Vermes, Fodor F., Vári B. - Lucas, Oláh G. - Gosztonyi, Horváth A., Cseri T. - Rajczi.

Cserejátékosok: Lékai (k), Bacsa, Minczér, Horváth Z., Ryasko, Szabó P., Hei.

Szakmai igazgató: Révész Attila

 

Gólszerző: Kákonyi (51.), Tóth B. (65.), Gulyás M. (66.), ill. Rajczi (7., 11-esből), Oláh G. (13., 63.)

Csere: Balajti helyett Kákonyi (24.), Nagy R. helyett Nyilas (68.), ill.:.Cseri helyett Horváth Z. (78.), Rajczi helyett Szabó P. (86.)

Sárga lap: Gulyás M. (9. 93.), Halasi (13.), Görgényi (87.), ill. Lucas (64.), Talabér (66.)

Piros lap: Gulyás M. (93.)

 

Percről-percre:

Köszöntünk mindenkit! A mai napon, Húsvét első napján csapatunk az M4 Sport által közvetített televíziós mérkőzésen a Kisvárda együttesével csap össze Dunaújvárosban. Nagy Tibor vezetőedző sérülés miatt Majoros Árpádra és Zsolnai Richárdra, betegség miatt Major Mátéra, míg eltiltás miatt Dlusztus Andrásra nem számíthat. Hajrá, Vác!

1. perc: a Kisvárda kezdte a találkozót. A vendégek rögtön támadólag léptek fel, egy jobboldali beadást Gulyás Máté mentett szögletre.

3. perc: Cseri jobboldalról beívelt szabadrúgását Fodor fejelte a jobb kapufára! Nagy helyzet volt...

7. perc: Lucas tolta meg a labdát a 16-oson belül, majd elesett Tóth Gergely mellett, a játékvezető pedig érthetetlen módon a tizenegyespontra mutatott. A büntetőt a sértett a jobb sarokba lőtte (0-1).

9. perc: Gulyás Máté kapott sárga lapot Talabér letalpalásáért. Nem kezdődik jól számunkra a találkozó...

13. perc: egy jobboldali beadás után Halasi kiütötte a labdát, amelyet Oláh fejelt kapura, miközben Tóth Barna rálökte Rajczit kapusunkra, aki így nem tudott már hárítani, a labda a hálónkban kötött ki... (0-2). Halasi ráadásul reklamálásért sárga lapot kapott.

23. perc: próbálunk éledezni a sokkból, miközben Nagy Tibor cserére készül.

24. perc: Lucas rúgta le Nagy Richárd fejét, de a kisvárdai ismét megúszta sárga lap nélkül! És a csere is létrejött, Balajti Ádám helyett Kákonyi Dániel érkezett.

28. perc: Nagy Richárd kapott ismét egy "csomagot" Lucastól, Gaál Ákos játékvezető azonban ismét nem gondolta úgy, hogy le kellene fújnia a szabálytalanságot.

29. perc: végre itt az első váci lövés, Tóth Gergely próbálkozott 14 méterről, de lövése jócskán a jobb sarok mellett szállt el.

31. perc: Nagy Richárd előreívelt szabadrúgását Görgényi fejelte kapu fölé.

45. perc: egy perc a hosszabbítás.

Vége az első félidőnek. A két korán bekapott gól rányomta a bélyegét a mérkőzésre és a játékunkra, azonban nem mehetünk el szó nélkül amellett, hogy a játékvezető tévesen ítélt a várdaiaknak büntetőt, illetve több esetben is tolerálta a vendégek túlzottan kemény játékát. Közben az is kiderült, hogy Balajti Ádámot lágyéksérülés miatt kellett lecserélni.

46. perc: elkezdődött a második félidő, csere nincs egyik oldalon sem.

51. perc: KÁKONYI!!! Talán az év gólja!!! A jobb oldali szögletzászló mellől bebombázta játékosunk Ivancsics hálójába a labdát!! (1-2) A magas ívű labdával a várdai kapus nem tudott mit kezdeni, amely így a jobb felső sarokba csavarodott!

A szépítés óta megélénkült a játék, a szél továbbra is nagy, de csapatunk harcol az egyenlítésért, miközben a várdai kontrák is veszélyt hordoznak magukban.

63. perc: Talabér ment el a jobboldalon, beadását a védők mögül kibújó Oláh Gergő belsőzte a hosszú sarokba (1-3).

64. perc: Lucas - a kiállítás helyett - most kapja meg első sárga lapját, mivel ismét felöklelte Nagy Richárdot.

65. perc: Nagy Richárd baloldali szabadrúgását a rosszul kijövő kapus mellett Tóth Barna közelről a bal sarokba fejelte!! (2-3)

66. perc: most Talabér kapott sárgát és ígéretes helyről végezhet el szabadrúgást a Vác. A szabadrúgást 22 méterről Gulyás Máté a bal sarokba tekerte!!! (3-3) Óriási meccs!!!

68. perc: Nagy Richárd helyett Nyilas Elek folytatja a mieinknél.

77. perc: veszélyes vendégakció végén Talabér lapos lövését fogta Halasi.

78. perc: cserélnek a vendégek, Cseri helyett Horváth Zoltán érkezik.

81. perc: Talabér jobboldali szögletét Gosztonyi fejelte kapura, Halasi óriási bravúrral védett, majd az ellentámadás során Tóth Gergely beadása után Tóth Barna vette át a labdát, de 16 méteres lövését Ivancsics kiütötte!

86. perc: ismét cserél a Kisvárda, Rajczi Péter helyett Szabó Péter folytatja.

87. perc: Görgényi Dávid sárgult be a Vácban.

90. perc: 3 perc lesz a hosszabbítás.

93. perc: Gulyás Máté megkapta második sárgáját, így a pirosat is. Az utolsó várdai szöglet pedig még veszélyt okozott, Talabér jobboldali szögletét Vári felejte kapura, de Halasi bravúrral védett!!!

Vége a mérkőzésnek!!! Csapatunk óriási küzdőszellemről tett tanúbizonyságot ismét, ezzel vert helyzetből döntetlenre hoztuk a feljutásért hajtó Kisvárda elleni mérkőzést. Ráadásul parádés gólokat szereztünk, Kákonyi Dániel találata az év egyik legszebb gólja volt! Köszönjük a figyelmüket!

-FB

 
Hozzászólások

  •  Vác Futball Club

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék

Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK