Általános
jún
30

KÖZLEMÉNY

Klubunk a következő közleményt teszi a jelenlegi helyzettel és a jövővel kapcsolatban:

Általános
jún
24

Elfogadta nevezésünket az NB III-ra az MLSZ

A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) Versenybizottsága határozatában megállapította, hogy elfogadta a Vác FC 2022/23-as NB III-as bajnokságra benyújtott nevezését.

Általános
jún
21

Elkezdődött a felkészülés

Csapatunk január 20-án, hétfőn elkezdte a felkészülést a 2022/23-as bajnoki szezonra.

Általános
jún
18

A közvetlen riválisok elleni győzelmek értek bennmaradást

A számok „nyelvén” megvizsgáltuk, hogyan szerepelt a Vác FC a május végén befejeződött 2021/22-es kiírásban az NB III-ban – statisztikák, adatok, érdekességek minden mennyiségben!

Általános
jún
07

Íme, a házi góllövőlista végeredménye!

CSAPATUNK AZ ELTELT 38 FORDULÓ SORÁN ÖSSZESEN 44 GÓLT SZERZETT AZ NB III KÖZÉP-CSOPORTJÁBAN. A LEGEREDMÉNYESEBB JÁTÉKOSUNK MERTSE ÁBEL LETT 17 TALÁLATTAL, ŐT TÓTH MILÁN KÖVETI 13 GÓLLAL.

Általános
jún
01

Megtartotta szezonzáró rendezvényét a Vác FC

HARMADIK ALKALOMMAL TARTOTTA A DIÓSJENŐI PLAY WELLNESS PANZIÓ ÉS VENDÉGHÁZBAN, IMPOZÁNS KÖRNYEZETBEN SZEZONZÁRÓ ESEMÉNYÉT A VÁC FC.

Általános
máj
30

Magabiztos győzelem a szezonzárón

Az NB III Közép-csoportjának utolsó, 38. fordulójában a Vác FC Mertse Ábel duplájával 2–0-ra győzött a Gerjen vendégeként, Pakson.

Általános
máj
28

Vasárnap a Gerjen vendégeként zárul a szezon – Nacsa Péter felszabadult, jó játékot remél

Eljött az NB III Közép-csoportjának utolsó, 38. fordulója, csapatunk vasárnap 17 órától a Gerjen vendégeként, Pakson lép pályára. 30 éves kapusunk, Nacsa Péter jó játékot remél az utolsó bajnokin.

Általános
máj
23

Iksz az ESMTK ellen, megvan a bennmaradás!

Az NB III Közép-csoportjának 37. fordulójában a Vác FC 0–0-s döntetlent ért el az erzsébetiek ellen, így biztossá vált, hogy bent maradunk.

  •  Vác Futball Club

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék

Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK