Vác FC - Aqvital FC Csákvár III. kerületi TVE Sporttelep

2017
okt
01
15:00

Merkantil Bank Liga NB II. Bajnoki mérkőzés 11. forduló

 
 
5
Vác FC
1
Aqvital FC Csákvár
Bajnoki mérkőzés
2017.10.01. 15:00
III. kerületi TVE Sporttelep

Hévízi út, 400 néző. Játékvezető: Dolnegó Bálint (Bertalan Dávid, Kepe Arnold)

Vác FC: Halasi - Hegedűs Cs., Króner, Szabó N., Gulyás M. - Tóth G., Durso - Kákonyi, Nagy R., Zsolnai - Balajti. Cserejátékosok: Abu (k), Tóth F., Havasi, Görgényi, Borvető, Búrány, Major. Vezetőedző: Horváth Károly   

Csákvár: Markek - Horvat, Bokros, Tar, Fényes - Sándor Gy., Kiprich, Polonkai - Nagy Zs., Jelena, Máté J. Cserejátékosok: Horváth D. (k), Daróczi, Oldal, Papp M., Magyari, Galambos, Csonka. Vezetőedző: Szijjártó István   

Gólszerző: Zsolnai (6., 82.), Balajti (25., 73.), Kákonyi (49.), ill. Nagy Zs. (38.)

Csere: Nagy R. helyett Búrány (68.), Balajti helyett Borvető (75.), Durso helyett Major (83.), ill. Horvat helyett Csonka (19.), Jelena helyett Oldal (57.), Polonkai helyett Magyari (85.)

Sárga lap: Polonkai (32.), Tar (43.)

Piros lap

Percről-percre:

Köszöntünk mindenkit! Az NB II 2017-2018-as idényének 11. fordulójában a III. Kerületi TVE pályáján csapatunk a Csákvár együttesét fogadja. A mérkőzés kezdete előtt a "Szurkolj szívből és szeresd a szíved" kampány tudnivalóit ismerhették meg a kilátogató szurkolók.

1. perc: a Csákvár kezdte a találkozót.

5. perc: itt is az első váci lehetőség, Gulyás Máté baloldali beadását középen Nagy Richárd berobbanva fejelte fölé!

6. perc: megvan a vezetés!!! Gyönyörű baloldali akció végén Balajti passzolt vissza az alapvonaltól Zsolnaihoz, aki 9 méterről a kapus hasa alatt a kapu közepébe bombázott! 1-0

8. perc: majdnem érkezett is a válasz, Horvat jobboldali beadását középen Máté fejelte kapura, de Halasi a helyén volt.

17. perc: óriási váci helyzet maradt ki! Balajti ugratta ki jobbról a középen beinduló Nagy Richárdot, aki teljesen tisztán rávezette a kapusra a labdát, 12 méterről kapura lőtt, de Markek beleért a lövésbe, amely így lelassult, a visszaérő Fényes pedig kivágta a labdát a gülvonal előtt!

19. perc: Kákonyi passza után ismét Nagy Richárd lőhetett kapura, támadó középpályásunk 10 méteres lövését Markek bravúrral tornázta ki a jobb felsőből!

20. perc: érdekes módon itt az első csákvári csere, Horvat Ivor helyett Csonka Bonifác folytatja.

23. perc: baloldali csákvári támadás végén Jelena lőtt kapura 13 méterről, Halasi bravúrral tenyerelte ki a labdát, majd Króner szerencsére tisztázott!

25. perc: Nagy Zsolt hibája után Kákonyi szerzett labdát a jobboldalon, amelyet középretekert, az érkező Balajti pedig már a labdaatvétellel "megszédítette" a kapust, majd közelről az üresen maradt kapuba helyezett! 2-0!

32. perc: Polonkai lépett oda csúnyán Tóth Gergelynek a váci térfélen, ezért sárga lapot kapott.

38. perc: Nagy Zsolt tört be a 16-oson belülre a bal oldalon, majd éles szögből, 10 méterről a hosszú sarokba bombázott. 2-1

41. perc: Kákonyi gyönyörűen előreívelt labdájával Balajti lódult meg, lerázta védőjét, már csak a kapussal állt szemben, de lövése elakadt a jól kijövő Markekben! Ez is hatalmas lehetőség volt.

43. perc: itt a második csákvári lap, Tar Zsolt kapott sárgát.

45. perc: egy perc a hosszabbítás.

Vége az első félidőnek, teljesen megérdemelten vezetünk a Csákvár ellen, sőt, a gólhelyzetek alapján jóval nagyobb különbségű is lehetne az előnyünk.

46. perc: elkezdődött a második játékrész, mi kezdtük a játékot, csere nincs.

48. perc: egy előreívelt labdát Máté fejelt tovább Jelenának, aki kapura tört, de Szabó Norman beérte, így odalett a helyzet.

49. perc: Balajti ugratta ki középen Kákonyit, aki a kapusra vezethette a labdát, majd a kijövő Markek felett gyönyörűen emelt a hálóba! 3-1

56. perc: baloldali csákvéri szöglet után Sándor lőtt kapura, de Tóth Gergely a gólvonal előtt könnyedén tudott menteni.

57. perc: cserélt a Csákvár, Jelena helyett Oldal érkezett.

65. perc: Polonkai ívelte be a védők mögé a labdát remekül, de a kapujából kijövő Halasi szintén remekül fogta meg a labdát az érkező Oldal elöl.

68. perc: itt az első váci csere is, Nagy Richárd helyére Búrány Zoltán érkezik.

72. perc: Kákonyi indította a bal oldalon kiugró Zsolnait, aki betört a 16-oson belülre, de a keresztező csákvári védő felvágta, tizenegyes! A büntetőt Balajti Ádám a kapu közepébe gurította! 4-1

75. perc: itt a második váci csere, a kétgólos Balajti helyett Borvető Áron folytatja.

82. perc: Búrány ívelt középről a bal oldalon meginduló Zsolnaihoz, aki 14 méterről gyönyörűen lőtt a bal alsó sarokba! 5-1, ez már kiütés!

83. perc: Durso helyett Major Máté érkezik az utolsó percekre a mieinknél.

85. perc: és itt az utolsó csákvári csere is, Polonkai helyett Magyari a pályán.

87. perc: Nagy Zsolt is besárgult a csákváriaknál.

89. perc: Gulyás Máté baloldali szögletét Króner fejelte középen előrevetődve kapu fölé!

90. perc: Sándor György húszméteres kísérletét paskolta Halasi szögletre!

90. perc: három perc lesz a hosszabbítás.

92. perc: Búrány visszapasszolt labdáját Kákonyi lőtte 17 méterről fölé, majd végül Zsolnai lövését fogta Markek.

Vége a mérkőzésnek, 5-1-es, kiütéses, nagyszerű győzelmet arattunk a Csákvár ellen!!!

 
Hozzászólások

  •  Vác Futball Club

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék

Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK