Vác FC - Aqvital FC Csákvár Városi Stadion

2019
ápr
14
16:30

Merkantil Bank Liga NB II. Bajnoki mérkőzés 32. forduló

 
 
1
Vác FC
1
Aqvital FC Csákvár
Bajnoki mérkőzés
2019.04.14. 16:30
Városi Stadion

Vác, 250 néző. Játékvezető: Dolnegó Bálint (Szalai Dániel, Horváth Zoltán)

Vác FC: Halasi - Búrány, Görgényi, Szabó N., Hegedűs Cs. - Pintér B., D'urso - Varga Sz., Zsolnai R., Kákonyi - Murai M.

Cserejátékosok: Abu (k), Gyürki, Földi M., Sóron, Szekszárdi, Wieland, Mátyás Zs.

Vezetőedző: Horváth Károly
 
Csákvár: Markek - Csilus Á., Dulló M., Baranyai, Deutsch L. - Farkas A., Mészáros D. - Skribek, Sándor Gy., Galambos - Baracskai.

Cserejátékosok: Tóth B. (k), Molnár Cs., Papp M., Sejben, Csonka, Nándori, Szabó M.

Vezetőedző: Szijjártó István

Gólszerző: Hegedűs Cs. (61.), ill. Baracskai (40.)

Csere: Murai M. helyett Sóron (a szünetben), Varga Sz. helyett Gyürki (77.), Kákonyi helyett Mátyás Zs. (85.)., ill. Sándor Gy. helyett Molnár Cs. (69.), Skribek helyett Szabó M. (79.), Galambos helyett Sejben (83.)

Sárga lap: Pintér B. (28.), Murai (39.), ill. Molnár Cs. (89.)

Piros lap:  -

Köszöntjük kedves szurkolóinkat a Vác-Csákvár NB II-es mérkőzésen! Gyászszünettel kezdődik a mérkőzés, a jelenlévők egy perces néma felállással emlékeztek a hét elején 54 éves korában elhunyt ifj. Somogyi Lászlóra, aki 28 évig motorja volt a váci sportéletnek. A fiatalon elhunyt sportember biztonsági vezetőként, főrendező-helyettesként, hangosbemondóként segítette a váci futballklubot, emellett a nói kézilabdacsapatnál is tevékenykedett. Temetésére május elején, az alsóvárosi temetőben kerül majd sor. Emlékét megőrízzük!

Percről-percre:

1. perc:  a Csákvár kezdi a mérkőzést.

10. perc: ahogy mondani szokták, egyelőre "ismerkednek" egymással a csapatok, helyzet, gólszerzési lehetőség még nem alakult ki.

16. perc: Skribek jobboldali beadását Galambos próbálta középen kapura fejelni, de Szabó Normanban elhalt a labda, ezzel elhárult a veszély is.

21. perc: Varga lódult meg a jobboldalon, befelé cselezett, majd kapura lőtt, de lövése egy védőről szögletre pattant!

22. perc: Kákonyi baloldali szöglete után átszállt a labda a hosszúra, Murai érkezett, éles szögből kapura is lőtt, de Markek lábbal védett - végül a védők tisztáztak!

24. perc: Zsolnai ment el a baloldalon, visszatett labdáját Kákonyi lőtte kapura, de az egyik vendégvédőről ez is szögletre pattant.

26. perc: Sándor György 25 méteres lövését Halasi tenyerelte ki a bal alsóból. Rögtön ezután Farkas Aurél próbálkozott távolról, Halasi ezt pedig megfogta.

28. perc: Pintér Bence kapott sárgát a Vácban.

30. perc: Deutsch ment el a bal szélen, balról aztán beadott, lapos beadásába pedig Baracskai kotort bele, de Halasi könnyedén védett.

37. perc: ismét Farkas Aurél próbálkozott, bal oldalról leadott lövését Halasi hárította.

38. perc: most előttünk adódott helyzet, Kákonyi baloldali beadását a védő nem tudta kifejelni, így a labda Varga elé került, aki azonban kapásból, gyengén a kapus kezébe lőtt!

39. perc: Murai Márk rúgott oda Mészárosnak, ezért pedig sárga lapos figyelmeztetésben részesült.

40. perc: vezet a Csákvár. Skribek Alen cselezte ki Szabó Normant a jobbösszekötő helyén, majd majd nagy erővel a lécet találta el, de a kipattanó után nem tudtunk tisztázni, a szabadon érkező Baracskai Roland pedig a tehetetlenül fekvő Halasi mellett a jobb alsóba gurított. 0-1

Vége az első félidőnek, 1-0-ra vezet a Csákvár Baracskai góljával. Bízzunk a jobb folytatásban, de ehhez jobb játékra lenne szükség...

Cseréltünk a szünetben, Murai Márk helyett Sóron Tibor érkezett a pályára.

46. perc: elkezdődött a második félidő, mi kezdtük a játékot.

49. perc: teljesen más harcmodorban jöttünk ki a 2. félidőre, amelynek eredménye Pintér, illetve D'urso lövése, de mindkettőt blokkolták a védők.

58. perc: Kákonyi harcolt ki szabadrúgást a 16-os vonala előtt, a sértett végezte el a szabadrúgást, a felsőbe tartó lövését Markek nagy bravúrral tolta fölé!

60. perc: Varga indította Zsolnait, aki nagy lendülettel indult meg a labdával, betört a 16-oson belülre, de védője beérte, így nem tudott kapura lőni!

61. perc: Hegedűs Csaba góljával 1-1!!! Kákonyi baloldali lövése lepattant az egyik csákvári védőről, Hegedűs szedte össze a lepattanót, majd lövés helyett nagyon okosan befelé cselezett, majd a "lefagyott" védők között 10 méterről laposan a bal alsó sarokba gurított!!

64. perc: Sándor György jobboldali beadása után Pintérről pattant szögletre - a csákváriak szerint középpályásunk kezéről, ezért büntetőt reklamáltak, de a játékvezető szögletet ítélt.

64. perc: Zsolnai ment el a bal oldalon, laposan beadott, de Sóron csak úgy érte el a labdát, hogy az a lábáról magasan a kapu fölé pattant.

66. perc: újabb lehetőség, Sándor György cselezte be magát a 16-oson belülre, lövésébe beleértek, így az az oldalhálóban landolt.

68. perc: cserélt a Csákvár, lejött a pályáról Sándor György, helyette Molnár Csaba folytatja.

69. perc: Baracskai került helyzetbe, az ötösről kapura lőtt, de Halasi lábbal védett!

76. perc: Baracskai célozta meg a jobb felsőt 25-26 méterről, csavarását Halasi nagy bravúrral ütötte szögletre!

77. perc: cserél a Vác is, Varga Szabolcs helyett Gyürki Gergő lépett pályára.

79. perc: a Csákvár is cserélt, Skribek helyett Szabó Máté érkezett.

83. perc: a harmadik csákvári csere, Galambos Ádám helyett Sejben Viktor a pályán.

85. perc: a harmadik váci csere - Kákonyi Dániel helyett Mátyás Zsolt érkezett.

A hajrában mindkét csapat energiákat mozgósít a győztes gól érdekében, de a pontatlanság miatt nagy gólhelyzet most nem alakult ki.

88. perc: kétszer is kavarodás alakult ki a kapunk előtt, előbb Baracskai, majd Sejben lőhetett volna gólt, de védőink mindkétszer tisztáztak!

89. perc: Molnár Csaba kapott sárga lapot, mivel lerántotta Mátyás Zsoltot.

92. perc: a legvégén nekünk kellett meleg pillanatot átélnünk, egy gyors kontra során Baracskai kapott labdát, de 18 méteres lövését Halasi bravúrral kitolta!

Vége a mérkőzésnek, 1-1 lett a találkozó végeredménye. A játék összképe alapján igazságos a döntetlen, de a vendégeknek valamivel több esélyük volt a második gól megszerzésére. Folytatás egy  hét múlva, Húsvét vasárnap 17:00-tól az ETO FC Győr ellen. Tartsanak velünk akkor is!

- FB - 

 

 
Hozzászólások

  •  Vác Futball Club

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék

Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK