Vác FC - HR-Rent Kozármisleny FC Dunaújváros Stadion

2017
máj
21
18:00

Merkantil Bank Liga NB II. Bajnoki mérkőzés 36. forduló

 
 
3
Vác FC
2
HR-Rent Kozármisleny FC
Bajnoki mérkőzés
2017.05.21. 18:00
Dunaújváros Stadion

Dunaújváros,  100 néző. Játékvezető: Barna Gábor (Kepe Arnold, Kis Zoltán)
 

Vác FC: Halasi - Hegedűs Cs., Dlusztus, Görgényi, Gulyás M. - Tóth G., Zsolnai - Niedermüller, Tóth B., Major - Balajti.

Cserejátékosok: Szentpéteri (k), Nagy S., Nagy R., Nyilas, Tóth F., Rása, Rusvay

Vezetőedző: Nagy Tibor

 
HR-Rent Kozármisleny FC: Horváth - Pajor, Mihailo, Kirchner, Grumic - Kemény, Varga, Kocsis - Nagy E., Gubacsi - Causic. 

Cserejátékosok: Helesfay (k), Wittrédi, Marton, Menyhei, Szekszárdi, Kismárton.

Vezetőedző: Szanyó Károly

 

Gólszerző: Dlusztus (25') és Balajti (11-esből a 32'-ben és 75') illetve Grumic (19' és 84').

Csere: Balajti helyett Rása (78'), Tóth G helyett Nagy R. (82'), Zsolnai helyett Tóth F (90') illetve Varga helyett Wittrédi (a szünetben).

Sárga lap: Gulyás (42'), Major (67') illetve Causic (50').

Piros lap: -

 

Percről-percre:

Köszöntünk mindenkit! A mai napon a Vác FC a Kozármisleny együttesével csap össze Dunaújvárosban.

1. perc: A mérkőzést mi kezdtük.

2. perc: Kirchner próbálta indítani Vargát, de a miein könnyedén blokkolták. Ezt követően Dlusztus végzett egy gyors szabdrúgást, amit a vendégek megkontráztak, de Görgényi és Major könnyedén hárítottak.

5. perc: Niedermüller kapott jó labdát a középpályán, amit gyorsan egy kereszttel lőtt át Majornak, aki ugyan Zsolnait próbálta ugratni, de labdával együtt kisodródott.

8. perc: mindkét csapat nagy elánnal próbálkozik a mérkőzésen, a vendégek is bátran vetik magukat a játékba.

9. perc: Clausic végzett el szabadrúgást a középpályától, amit ugyan szépen próbáltak megjátszani, de a kapura lőtt labda méterekkel ment el a kapufa mellett.

10. perc: Gulyás szerzett labdát a középpályán, amit Tóth G., majd Hegedűs vett át. Utóbbi hosszan előrerúgta Balajtinak, amit már nem lehetett utólérni.

13. perc: Egy bedobott labdát Niedermüller jól vett át, ám betörve a tizenhatos területére nem tudta átadni Zsolnainak, ugyanis blokkolta a vendég védő.

14. perc: Dlusztus passzolt haza Halasinak, aki felrúgta a labdát. Kirchner vette le, aki kicsit megtolva a kapunk felé rúgta, de hálóőrünk számára ez nem jelentett gondot a hárításkor.

16. perc: a tizenhatos bal oldaláról, kb. 20 méterre a kaputól indított szabadrúgást Gulyás, de a labda a kapufa mellett ment ki a játéktérről. 

19. perc: Kocsis végzett el szabadrúgást, amit szépen betekert a tizenhatosba, ahol a nagy kavarodásban Halasi nem látta rendesen a labdát, amit Grumic végül bepattintott a hálóba: 0-1

20. perc: Gulyás nagyszerűen lőtte a szögletről indított labdát, amit Dlusztus fejelt a vendégkapu irányába, Horváth kapusnak alig sikerült védenie.

23. perc: Major szerzett labdát, amit Tóth G.-nek passzolt, aki Niedermüllert ugratta, de lesre futott. 

25. perc: feltámadt a szél, de ez nem jelentett gondot Gulyásnak az újabb szögletnél. Dlusztus magasra ugrott és könnyedén fejelte be a Horváth védte hálóba. GÓL: 1-1

27. perc: egy picit felgyorsítottuk a játékot és úgy tűnik a mislenyiek meglepődtek a gyors egyenlítésünkön.

32. perc: Hegedűst rántották le a tizenhatosön belül, amire a játékvezető büntetőt ítélt meg. Balajti állt a labda mögé és könnyedén lőtte be a vendég kapuba. GÓÓL: 2-1

36. perc: a vendégek egyre jobban küzdenek, Grumic Kirchnert próbálja megjátszani, de mieink könnyedén védekeznek.

38. perc: Hegedűs egy jó labdát ad be Balajtinak, akit ugyan löknek a tizenhatoson belól, mégsem tudják teljesen megfékezni. Kigurul a labda, amit Gulyás lő be szögletről. Jó ívben száll a labda, Balajti gólt is lő, de les miatt érvénytelenítik.

40. perc: Major dobott be a szélről Niedermüllernek, aki visszapasszolta neki, így könnyedén beadhatta a kapu irányába. Horváth ugyan megpróbálta kipöckölni, de a labda Tóth G.-ben akadt el. Sajnos lőni már nem tudta, mert a kapus rávetődött a labdára.

42. perc: Gulyás odarúgott Kocsinak, emiatt sárga lapot kapott.

44. perc: Zsolnait rúgták le a térfelünkön. A Major végezte szabadrúgást a vendégek könnyedén szerezték meg maguknak és próbálták megtartani, de végül kapura lőtték. Halasinak nem okozott gondot, ügyesen vette le a labdát.

45. perc: Barna Gábor játékvezető hosszabbítás nélkül lefújta az első félidőt: 2-1

46. perc: elkezdődött a második félidő, egy csere volt, Varga Márkó helyett Wittrédi Dávid érkezett a vendégekhez.

48. perc: Wittrédi vitte be a labdát, nagyon szépen cselezte két védőnket is, de csak a kapu mellé tudott lőni.

50. perc: Causic kapott sárga lapot Balajti lerúgásáért.

53. perc: Kirchner próbál áttörni Gulyás és Tóth B. között, de elesik. Az elvégzett szabadrúgást a mieink egyszerűen tudták védeni.

56. perc: Gulyás végez szabadrúgást a kaputól 24 méterről, de védők kifejelték a labdát. Újabb szögletet végzünk el. Az érkező labdára többen ugranak, de lökés miatt a játékvezető kirúgást fúj a vendégek számára.

58. perc: A középpályától Gulyás indította Tóth G.-t, aki ugyan bevitte a tizenhatoson belülre, de lövése elszállt a kapu fölött.

60. perc: Wittrédi végzi el a bal oldali szabadrúgást 27 méterről, de a labdát kivisszük a kapu elől, ám el is veszítjük, így Wittrédi újabb lövésre szánná el magát, de Hegedűs és Tóth B. kivezetik vele együtt a labdát.

62. perc: Balajti nagy lehetőséghez jút, de a lapsszolt labdát a vendég tizenhatoson belül elveszítjük.

63. perc: Előbb egy jobb, majd rögtön utánna baloldali szöglet jön. A berúgást a kapus pöcköli ki. Újabb szöglet következik, de egyikkel sem tudunk semmit kezdeni.

67. perc: Major kapott sárga lapot.

69. perc: 21 méterről Gulyás indít szabadrúgást, ám a mieink nem érnek be időben a kapu elé fejesre.

73. perc: Görgényit lökték fel, emiatt végez el szabadrúgást, de a Zsolnaihoz érkező labda elhagyja a játékteret. A bedobást követően Gulyás akad össze Wittrédivel.

75. perc: Balajti kapott labdát a középpályánál. A védője ugyan a nyakán volt, de egy pattanás után 40 méterről lőtte be a kapus fölött az üres kapuba. GÓÓÓL! 3-1

78. perc: Balajti helyett Rása érkezik hozzánk.

79. perc: A vendégek próbálják feltörni a védő vonalunkat, de Hegedűs gyorsabb és taktikusabb, így könnyedén menti a labdát.

82. perc: Tóth G. helyett Nagy R. érkezik.

83. perc: Nagy R. végezte el a bal oldali szögletet, ám Dlusztus nem ért oda időben a labdához.

84. perc: Wittrédi-Grumic összjáték után, az utóbbi 13 méterről lőtte ki Halasi mellett a kapu jobb alsó sarkát: 3-2

87. perc: Nagy R. készül szögletet rúgni bal oldalról. Lövését Horváth hárítja.

88. perc: Kezezés miatt szabadrúgást végzünk el, de Rását blokkolják.

90. perc: Zsolnai hagyja el a pályát, helyette Tóth F. érkezik. Ezt követően jelentős játék már egyik fél részéről sem alakult ki.

Vége a mérkőzésnek, teljesen megérdemelten nyertünk a Kozármisleny ellen! 

 
Hozzászólások

  •  Vác Futball Club

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék

Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK