Vác FC - WKW ETO FC Győr III. kerületi TVE Sporttelep

2017
szept
02
16:30

Merkantil Bank Liga NB II. Bajnoki mérkőzés 7. forduló

 
 
2
Vác FC
0
WKW ETO FC Győr
Bajnoki mérkőzés
2017.09.02. 16:30
III. kerületi TVE Sporttelep

Hévízi út, 400 néző. Játékvezető: Csonka Bence (Medovarszki János, Máyer Gábor)  

Vác FC: Halasi - Hegedűs Cs., Tóth F., Szabó N., Gulyás M.  - Tóth G., Búrány – Zsolnai, Nagy R., Major - Balajti. Cserejátékosok: Abu (k), Durso, Kákonyi, Havasi, Rása, Borvető, Króner. Vezetőedző: Horváth Károly  

ETO: Gyurákovics – Boszorád, Nagy Á., Gyagya, Rokszin – Szimcso, Bagi, Szatmári L., Pongrácz – Beliczky, Zamostny. Cserejátékosok: Szatmári Z. (k), Tajthy, Magasföldi, Erdélyi, Kabát, Zeke, Kovács K. Vezetőedző: Bekő Balázs 

Gólszerző: Nagy R. (18.), Tóth G. (93.)

Csere: Major helyett Borvető (53.), Balajti helyett Kákonyi (62.), Nagy R. helyett Rása (70.), ill. Boszorád helyett Kabát (55), Beliczky helyett Magasföldi (55.), Rokszin helyett Erdélyi (66.)

Sárga lap: senki, ill. Szimcso (73.), Bagi (87.)

Piros lap: -

Percről-percre:

Köszöntünk mindenkit! Az NB II 2017-2018-as idényének 7. fordulójában a III. Kerületi TVE pályáján csapatunk az ETO FC Győr együttesét fogadja.  Új igazolásunk, Króner Martin máris a cserepadon foglal helyet. Hajrá, Vác!

1. perc: elkezdődött a meccs, a Győr kezdte a játékot.

2. perc: erőteljesen kezd a Győr, a vendégek kétszer is a kapunk elé kerültek már, de veszélyes helyzet nem alakult ki.

9. perc: "letisztult" a játék a kezdeti lendület után, a csapatok fogást keresnek egymáson.

12. perc: Balajti remek passza után Nagy Richárd lőhetett volna 14 méterről kapura, de a győri védő, Gyagya az utolsó pillanatban mentett előle!

15. perc: Gulyás jobboldali szöglete után a középen érkező Szabó Norman került helyzetbe, de védője szorításában kapu mellé lőtt!

18. perc, GÓL, megvan a vezetés!! Zsolnai leheletfinom átadása után Nagy Richárd emelt 12 méterről a bal sarokba, Gyurákovics tehetetlen volt!! 1-0

21. perc: Gulyás baloldali beívelését középen Balajti fejelhette tisztán kapura, de sajnos a próbálkozás erőtlen volt, a kapus könnyedén védett.

23. perc: Tóth Csaba szabálytalankodott Zamostnyval szemben a 16-oson belül, Beliczky bal sarokba tartó tizenegyesét azonban Halasi kiütötte!! Bravó, Péter!!!

A kivédett büntető felhozta csapatunkat, ismét jönnek a váci beívelések, de újabb nagy gólhelyzetet még nem alakítottunk ki.

32. perc: Rokszin buktatta csúnyán immár másodszor Nagy Richárdot, a játékvezető érthetetlen módon mégsem adott sárga lapot a győri védőnek.

41. perc: újabb szép és gyors váci akció végén Zsolnai lőtt kapura 22 méterről, a pattogós lövés Gyurákovicsról majdnem bepattant, a győri kapus csak üggyel-bajjal hárított másodjára!

42. perc: egy jobboldail bedobás után továbbfejelt a labdát Beliczky a hosszún érkezve föléfejelt.

44. perc: egy szabálytalansága után Nagy Richárd kakaskodott a másik 8-assal, Bagi Istvánnal, a játékvezető most sem adott lapot egyik labdarúgónak sem. 

45. perc: a játékvezető nem hosszabbít, lefújta az első félidőt, 1-0-ra vezetünk a Győr ellen, amely a játék képe alapján teljesen megérdemeltnek mondható.

46. perc: elkezdődött a második játékrész, csere nincs egyik oldalon sem.

53. perc: cserél a Vác, Major Máté helyére Borvető Áron érkezik.A csere után hatalmas helyzet alakult ki a Győr előtt, Zamostny lövését előbb védőink blokkolták, majd Beliczky ismétlését Halasi óriási bravúrral tornázta ki a sarokból!

56. perc: kettős csere a győrieknél, Boszorád helyett Kabát Péter érkezett, mÍg Beliczky Gergőt Magasföldi József váltotta.

57. perc: Magasföldi azonnal veszélyeztetett is, egy bedobás után kapura fejelt, de Halasi hárította próbálkozását.

59. perc: Borvetővel szemben szabálytalankodott Rokszin, támadónk lent maradt a földön, de a játékvezető nem fújta le at esetet...

62. perc: és itt a második váci csere, Balajti Ádám helyett Kákonyi Dániel a pályán.

65. perc: baloldali Gulyás-Kákonyi-Nagy Richárd összjáték után utóbbi lőtt közelről a hálóba, de a játékvezető les miatt már lefújta az akciót.

66. perc: Bekő Balázs kihasználja harmadik cserelehetőségét is, Rokszin Ádám helyett Erdélyi László a pályán.

67. perc: Kabát Péter 30 méteres szabadrúgását fogta Halasi.

68. perc:Nagy Richárd ugratta ki Kákonyit a 16-oson belül, de a szöktetés icipcit hosszú volt, így a győri kapus felszedte a labdát.

70. perc: megtörtént a harmadik váci csere is, a gólszerző Nagy Richárd helyett Rása Gergő folytatja.

Az elmúlt percekben az ETO nyomást próbál gyakorolni ránk, a mieink pedig kontrából veszélyeztetnek.

73. perc: itt az első lap, Szimcso kapott sárgát Kákonyi felvágásáért.

81. perc: Borvető húzott el a bal szélen, majd 15 méterről lőtt, a labda nem sokkal ment el a bal sarok mellett!

82. perc: Pongrácz 30 méteres próbálkozása magasan a váci kapu felett hagyta el a játékteret. 

83. perc: Kákonyi cselezgetett a bal oldalon, majd 13 méterről kapura lőtt, a hosszú sarokra tartó labdát Gyurákovics kitenyerelte.

85. perc: most egy győri próbálkozás, egy előreívelést Zamostny fejelt középre, Gyagya fejelte kapura, de Halasi ismét biztosan védett.

Izgalmas a találkozó vége, a győriek elkereseredetten küzdenek az egyenlítésért, míg a váci kontrák továbbra is veszélyt hordoznak magukban.

87. perc: Bagi kapott sárgát Borvető felvágásáért.

90. perc:Magasföldi végzett el szabadrúgást a váci 16-os jobb sarkánál, lövését Halasi könnyedén fogta.

A játékvezető három perc hosszabbítást rendelt el.

91. perc: Szimcso jobboldali beívelését Gyagya fejelte kapura, Halasi ismét a helyén volt.

93. perc: GÓL, 2-0!!! Egy gyors előreívelés után Borvető passzolt a mellette ziccerben érkező Tóth Gergelyhez, aki a kapus lábai között, 10 méterről a hálóba lőtt! 2-0

Vége a mérkőzésnek, nagy küzdelemben 2-0-ra nyert a Vác az ETO ellen, megérdemelten!!

 
Hozzászólások

  •  Vác Futball Club

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék

Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK