Vác FC - Budaörs SC 1924 III. kerületi TVE Sporttelep

2018
máj
20
17:00

Merkantil Bank Liga NB II. Bajnoki mérkőzés 36. forduló

 
 
1
Vác FC
1
Budaörs SC 1924
Bajnoki mérkőzés
2018.05.20. 17:00
III. kerületi TVE Sporttelep
Hévízi út, 450 néző. Játékvezető: Dolnegó Bálint (Huszár Balázs, Király Krisztián)

Vác FC: Halasi - Búrány, Szabó N., Görgényi, Hegedűs Cs. - Durso, Gulyás M. - Zsolnai R., Tóth G.,  Varga Sz. - Balajti.

Cserejátékosok: Abu (k), Tóth F., Szekszárdi, Borvető, Major, Lassú.

Edző: Nagy Tibor

 
Budaörs: Demjén - Menyhárt, Kékesi, Tányéros Á., Ódé - Fényes - Palincsár, Lengyel B., Medgyes,  Czvitkovics - Pethő.

Cserejátékosok: Kemenes (k), Sajbán Miklós, Fodor D., Szántó, Sajbán Máté, Csobánki, Adamcsek


Szakmai igazgató: Bognár György

Gólszerző: Balajti (61.), ill. Czvitkovics (11-esből, 39.)

Csere: Búrány helyett Tóth F. és Durso helyett Borvető (mindkettő a szünetben), Varga Sz. helyett Major (71.), ill. Pethő helyett Sajbán Máté és Lengyel helyett Sajbán Miklós (mindkettő 57.), Palincsár helyett Fodor D. (77.)

Sárga lap: Halasi (38.), ill. Fényes (75.)

Piros lap: -

Köszöntjük kedves szurkolóinkat a mai, Vác-Budaörs NB II-es bajnoki mérkőzésen! A találkozó érdekessége, hogy a budaörsiek kezdőjében található a korábbi kőkemény váci bekk, Tányéros Ádám!

Percről-percre:

1. perc: a Budaörs kezdte a játékot.

5. perc: Durso indította középről a balösszekötő helyén induló Varga Szabolcsot, aki azonban nem vette át jól a labdát, így nem tudott helyzetbe kerülni.

7. perc: a budaörsiek három perc alatt két szögletet is rúghattak, szerencsére egyikből sem lett komoly veszély.

12. perc: itt az első váci szöglet is, Gulyás beívelt labdáját Demjén kiütötte, a kipattanót Varga próbálta rászúrni, de egy védő a lövés pillanatában odalépett.

16. perc: Varga húzott el a bal szélen, beadott, de a labda a kapus zsákmánya lett.

18. perc: Lengyel Béla félmagasan beívelt labdája megpattant Szabón, de szerencsére Halasi így is könnyedén fogta a labdát.

Sok párharc és kemény küzdelem jellemzi eddig a találkozót, igazi nagy gólhelyzet azonban még egyik kapu előtt sem adódott.

27. perc: Balajti ugratta ki gyönyörűen Gulyás Mátét, aki egy csellel elfektette védőjét, azonban Tányéros Ádám beérte, így Gulyás nagy helyzetben nem tudott kapura lőni! 

28. perc: rögtön ezután az ellenoldalon pedig Medgyes adott be veszélyesen laposan balról, de szerecsénkre a belső támadók lekéstek a beadásról.

30. perc: Varga ívelt át a hosszú érkező Tóth Gergelyhez, aki ahelyett hogy kapura lőtt volna, továbbpasszolt Balajtihoz, de támadónk elől Demjén gyors vetődéssel menteni tudott!

32. perc: Czvitkovics 27 méteres, erős szabadrúgását fogta Halasi.

35. perc: Medgyes vezette rá a váci védelemre a labdát, egy csel után végül 20 méterről kapura lőtt, de Halasi ezt is védte. Medgyes lent is maradt, ápolásra szorul.

38. perc: Czvitkovics ugratta ki gyönyörű labdával a védők között kiugró Palincsárt, aki egy testcsellel megverte Halasit, kapusunk pedig csak buktatni tudta, amiért sárga lapot kapott. Tizenegyes. A büntetőt Czvitkovics a jobb sarokba bombázta. 0-1

41. perc: Gulyás jobboldali előreívlet szabadrúgására többen érkeztek, végül Szabó próbálkozása továbbpattant az egyik védőről szögletre!

43. perc: Zsolnai ívelt be jobbról, a hosszún Varga érkezett, aki kisodródott helyzetben is fejelni tudott, sajnos kapu mellé.

44. perc: Pethő közelített a kapuhoz, végül 6 méterről, jobbról lőtt, Halasi lábbal védett.

45. perc: Zsolnai cselezgetett a 16-os jobb sarkánál, végül 13 méterről kapura csavart, Demjén bravúrral tenyerelte ki a labdát!

Vége az első félidőnek, 1-0-ra vezet a Budaörs Czvitkovics tizenegyesgóljával.

Elkezdődött a második félidő, a mieink folytatták a játékot. A Vácban két csere volt, Durso helyett Borvető érkezett, míg Búrány helyett Tóth Ferenc a pályán.

48. perc: Hegedűs baloldali szögletét Borvető fejelte a rövid saroknál fölé.

51. perc: Zsolnai ugratta ki remek félmagas labdával Vargát, aki kapura tört volna, ha a két budaörsi védő nem zár össze.

54. perc: Balajti kényszerítőzött Borvetővel, a visszakapott labdával kapura tört, de lövését Demjén lábbal védte! Újabb nagy lehetőség maradt ki!

56. perc: Zsolnai került helyzetbe a balösszekötő helyén, egy csel után lőtt, a labda nem sokkal ment fölé!

57. perc: kettőt cserél a Budaörs is, Pethő helyett Sajbán Máté érkezik, míg Lengyel helyett Sajbán Miklós a pályán.

61. perc: Zsolnai ugratta ki középen a leshatáron Balajtit, aki a kapusra vezette a labdát, majd egy csel után az üres kapuba gurított! 1-1

Van lendület a második félidei játékunkban, most éppen Borvető tolta jobbról befelé labdát, de lapos lövésébe beleléptek!

65. perc: Balajti kapott egy újabb remek labdát a budaörsi térfélen, befelé tolt, majd megpróbálta átemelni a labdát a kapujából kint álló Demjénen, de az emelés nem sokkal fölé szállt! 

66. perc: Medgyesnek csúsztak be keményen, ápolásra szorul, de folytatni tudja a játékot.

71. perc: ismét cserélnek a mieink, Varga helyett Major Máté érkezik a pályára.

75. perc: Fényes állította meg szabálytalanul a kiugró Majort, amiért sárgát kapott.

76. perc: Gulyás balról beívelt szabadrúgását Zsolnai csúsztatta meg középen, a labda a bal sarok mellett ment el.

77. perc: Bognár György is kihasználja utolsó cserelehetőségét, Palincsár helyett Fodor Dániel érkezik a pályára.

80. perc: Medgyes indításával Sajbán Máté ugrott ki, eltolta Tóth Ferenc mellett a labdát, majd elesett, de a játékvezető nem ítélt büntetőt a Budaörsnek.

85. perc: Major ívelt át balról a hosszún érkező Borvetőhöz, aki kivárt, majd egy csel után lőtt, de Kékesiről szögletre pattant a labda.

86. perc: a szöglet után kavarodás alakult ki, végül Szabó Norman lőtt kapura közelről, Menyhárt a gólvonalon állva mentett!

87. perc: Tóth Gergely ért a labdához rossz mozdulattal, ennek következtében a földön maradt, de folytatni tudja a játékot.

90. perc: nagy szerencsénk volt, Fodor jobboldali beadását a védők mögül kibújó Sajbán Máté laposan kapura lőtt, a labda a bal kapufáról pattant ki, a védőink utána mentetni tudtak!

3 perc a hosszabbítás.

Vége a mérkőzésnek, kemény, hajtós mérkőzésen 1-1-es döntetlennel zárult a találkozó.

- FB - 

 
Hozzászólások

  •  Vác Futball Club

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék

Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK