Vác FC - WKW ETO FC Győr Városi Stadion

2019
ápr
21
17:00

Merkantil Bank Liga NB II. Bajnoki mérkőzés 33. forduló

 
 
3
Vác FC
1
WKW ETO FC Győr
Bajnoki mérkőzés
2019.04.21. 17:00
Városi Stadion
Vác, 300 néző. Játékvezető: Pillók Ádám (Medovarszki János, Garai Péter)

Vác FC: Halasi - Búrány, Görgényi, Szabó N., Hegedűs Cs. - Pintér B., D'urso - Varga Sz., Zsolnai R., Mátyás Zs. - Sóron.

Cserejátékosok: Abu (k), Gyürki, Kákonyi, Murai M., Szekszárdi, Wieland, Varjas L.

Vezetőedző: Horváth Károly
 
WKW ETO FC Győr: Horváth T. - Tóth D., Koszó, Vukaszovics, Kovács K. - Vaskeba, Bagi - Szimcso, Madarász M., Andrics - Lovrencsics B. 

Cserejátékosok: Gyurákovics (k), Kalmár O., Múcska, Vadász, Szalánszki, Petró, Kovác

Vezetőedző: Herczeg Miklós

Gólszerző: Sóron (5., 76.), Zsolnai R. (9. - 11-esből), ill. Lovrencsics B. (49.)

Csere: Mátyás Zs. helyett Kákonyi (61.), Varga Sz. helyett Gyürki (72.), Sóron helyett Szekszárdi (87.), ill. Szimcso helyett Petró (a szünetben), Vaskeba helyett Múcska (75.), Andrics helyett Szalánszki (81.)

Sárga lap: D'urso (56.), Gyürki (77.), Görgényi (82., 86.), ill. Kovács K. (7.)

Piros lap: Görgényi (86.)

Köszöntjük kedves szurkolóinkat a mai, Vác FC-ETO FC Győr NB II-es mérkőzésen! A vendégeknél a kezdőcsapatban szerepel a korábban Vácott is futballozó, korábbi NB II-es gólkirály, Lovrencsics Balázs.

1. perc: a győriek kezdték a játékot.

Körülbelül 60-70 győri drukker is elkísérte a csapatát a mérkőzésre, és mivel a mi szurkolóink is szép számmal képviseltetik magukat, remélhetjük, hogy jó hangulatban zajlik majd a mérkőzés.

5. perc: meg is van a vezetés!!! Varga baloldali szögletét középen Zsolnai csúsztatta tovább, a berobbanó Sóron pedig közelről a hálóba fejelt! 1-0

7. perc: Sóron kapott egy remek indítást, a kapu felé tört, de Kovács Krisztián a 16-oson belül lerántotta! A játékvezető jogosan a 11-es pontra mutatott és sárgát adott Kovácsnak. A büntetőt a 9. percben Zsolnai Richárd félmagasan a bal sarokba lőtte! 2-0 Álomszerű kezdés!!!

13. perc: Madarász jobboldali lövésszerű beadását Halasi biztosan fogta.

18. perc: kavarodás után Szabó Norman vesztette el a labdát, Madarász egyből kapura lőtt, de lövését blokkolták, sőt Tóth Dávid ismétlése is lepattant védelmünkről.

20. perc: Mátyás Zsolt lapos lövését fogta biztosan Horváth Tamás.

21. perc: Zsolnai lőtt a balösszekötő helyéről kapura, de Horváth ezt is fogta.

25. perc: Vukaszovics próbálta meglepni egy távoli próbálkozással Halasit - 26 méteres lapos, jobboldali lövését kapusunk bravúrral tolta szögletre!

35. perc: egy baloldali Zsolnai-szabadrúgás után kifejelték a labdát, Mátyás távoli lövése azonban fölé szállt.

38. perc: Lovrencsics kapott egy indítást a bal oldalon, rávezette Görgényire, majd kapura lőtt, de Halasi hárította a lapos próbálkozást.

41. perc: jobboldalról ívelhettek be szabadrúgást a győriek, a bejövő labdát üresen fejelhette kapura Lovrencsics, de a bal felső tartó fejest Halasi hatalmas bravúrral kiütötte! Egy perccel később ismét Lovrencsics próbálkozhatott, nyolc méteres, bal alsóba tartó lövését ezúttal is hárította kapusunk!

Vége az első félidőnek, amely után 2-0-ra vezet a Vác a Győr ellen!

46. perc: elkezdődött a második játékrész, a mieink indították útjára a játékot! A győriek cseréltek a szünetben, Szimcso Viktor helyett Petró Balázs érkezett.

47. perc: újabb Lovrencsics-Halasi párharcot nyert kapusunk, a frissen beállt Petró Balázs jobboldali beadását fejelte Lovrencsics Balázs a bal sarok irányába, de Halasi ezt is bravúrral hárította!

49. perc: ezt a párharcot már Lovrencsics nyerte... egy beadás után Andrics közeli lövését Halasi bravúrral hárította, de a kipattanót már a győri támadó közelről a jobb alsó sarokba gurította. 2-1

53. perc: Mátyás Zsolt ütközött a mi 16-osunon belül nagyon keményen Petróval, a labdát elrúgta, de Petró rátartott a lábára - ennek következményeként lent is maradt a földön, de úgy tűnik, folytatni tudja a játékot.

58. perc: D'urso kapott sárgát, mivel eldobta a labdát mérgében.

61. perc: cserélnek a mieink, Mátyás Zsolt helyett Kákonyi Dániel folytatja.

67. perc. újabb Lovrencsics-Halasi párharc! Madarász jobboldali szabadrúgása után középen magasra felugorva fejelhetett a támadó, de fejesét Halasi fogta!

68. perc: Varga maradt lent a földön a 16-osunkon belül, ápolni kell, de folytathatja a játékot.

72. perc: a második váci csere, Varga Szabolcs helyett Gyürki Gergely a pályán.

74. perc: Tóth Dávid robogott el a jobb oldalon, lapos beadására középen, a védők "gyenge" szorításában Andrics érkezett, akinek bal sarokba tartó lövését Halasi extraklasszis módon hárította!

75. perc: a második ETO-csere, Vaszil Vaskeba helyett Múcska Viktor folytatja.

76. perc: egy győri labdavesztés után Kákonyi indította Sóront, aki egyedül kilépett, a kapusra vezethette a labdát és 10 méterről a hálóba lőtt! 3-1

77. perc: Gyürki könyökölte le Tóth Dávidot, és ezért sárgát kapott.

81. perc: a harmadik győri csere is megtörténik, Andrics helyett Szalánszki Gergő a pályán.

82. perc: Görgényi is besárgult a mieinknél.

86. perc: Görgényi megkapta második sárgáját könyéklésért, ezáltal a pirosat is. Tíz emberre fogyatkozunk a hajrára...

87. perc: és a harmadik váci csere is lezajlik, a kétgólos Sóron Tibor helyett Szekszárdi Tamás a pályán.

Két perc lesz a hosszabbítás!

Vége a mérkőzésnek, 3-1-re nyertünk az ETO FC Győr ellen egy izgalmas találkozón! A második félidő elején gyorsan gólt szereztek a győriek, de ezután átvészeltük a nehéz pillanatokat, és Sóron Tibor második találatának köszönhetően bebiztosítottuk a sikert! Köszönjük, hogy velünk tartottak!

- FB -

 
Hozzászólások

  •  Vác Futball Club

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék

Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK