Döntetlen Dorogon 2018 augusztus 06Beszámoló 1340

Az idei második fordulóban Dorogra látogatott csapatunk.

Ismét fülledt, meleg idő fogadta a csapatokat. Igaz ez nem tartott sokáig, ugyanis a mérkőzés 20. percében hatalmas vihar támadt Dorogon, így a játékosoknak nem csak egymással, de az elemekkel is meg kellett küzdeniük.

Két ellentétes félidőt láthattak a Buzánszky Jenő Stadionba kilátogató szép számú nézők.

Az első félidőt a hazai csapat uralta, csapatunk egy kicsit nehezen vette fel a mérkőzés ritmusát. Ennek eredményeképpen a 29. percben egy laposan elvégzet szöglet után Nagy Zsombor a vezetést is megszerezte a piros-feketéknek. Ugyan már az első félidőben is egyenlíthettünk volna, azonban Kákonyi és D’urso is kihagyta a maga ziccerét, így egygólos hazai előnnyel vonulhattak pihenőre a csapatok.

A második félidő már a miénk volt. Sokkal pontosabban, gyorsabban játszottunk, több helyzetet is kialakítottunk, sajnos azonban ezek közül csak egyet sikerült gólra váltanunk. A 70. percben Balajti ugratta ki szenzációs labdával Zsolnait, aki mértani pontossággal lőtte ki a hosszú alsó sarkot.

Így egyenlítenünk sikerült, ezúttal a győzelem elmaradt, bár ismét közel álltunk hozzá, de így is „pontosan” távoztunk Dorogról.

Hajrá Vác!

Dorogi FC – Vác FC 1-1 (1-0)

Dorog, Buzánszky Jenő stadion, 650 néző.Játékvezető: Gaál Ákos (Huszár Balázs, Pápai Zoltán)

Dorogi FC: Horváth G. – Erdélyi B., Csató, Zachán, Nagy Zs. – Mészáros Á., Lénárt – Szedlár, Nagy I. (Sitku, 76.), Papp M. (Faragó, 71.) – Vígh Á. (Hegedűs M., 65.). Vezetőedző: Miskei Attila

Vác FC: Halasi – Görgényi, Dlusztus, Szabó N., Földi – Tóth G., D'Urso (Pintér B., 61.) – Kákonyi (Csillag D., 74.), Zsolnai R., Varga Sz. – Balajti. Vezetőedző: Zoran Spisljak

Gólszerző: Nagy Zs. 29. ill.: Zsolnai R. 70. percben

Mestermérleg (forrás: nso.hu)

Miskei Attila: – Taktikus meccset játszottunk. Sajnos, az előrejátékot nem tudtuk megtölteni úgy tartalommal, ahogy szerettük volna. Pozitívum, hogy fegyelmezetten és szervezetten futballoztunk.

Zoran Szpisljak: – A pályán az történt, amit elterveztünk. Nekünk volt több helyzetünk, de a Dorog jól használta ki legerősebb fegyverét: a pontrúgásokat. Megérdemeltük az egyik pontot, s a jövőben ebből lehet akár három is.

-VP-

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések
  •  Vác Futball Club

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék

Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK