Nem borult a papírforma 2016 október 27Beszámoló 2022

Nem sikerült felborítanunk a papírformát, így a Haladástól elszenvedett vereségünkkel véget ért az idei Magyar Kupa szereplésünk.

Nem kezdődött jól a találkozó, hiszen már a második percben gólt ajándékoztunk a szombathelyi csapatnak, melyet Tóth Máté értékesített. A korai gól aztán meghatározta a meccs további alakulását. A Haladás játékosai magabiztosan, erőtől duzzadva játszottak, mi nekünk percek kellettek, hogy felocsúdjunk. Aztán a félidő második felében hiába dolgoztunk ki több helyzetet, hiába került kétszer is helyzetbe Balajti, majd egyszer Tóth G., Rózsa eszén sajnos nem sikerült túljárnunk.

A második félidőben próbálkoztunk, mentünk előre, azonban egy buta hiba után a vendégcsapat ismét gólt szerzet, kettőre növelve az előnyét. A második kapott gól után nemsokkal Nagy R. tizenegyest harcolt ki. A megítélt büntetőt Rusvay azonban Rózsa kapusba rúgta, így szépítenünk és izgalmassá sem sikerült tennünk a mérkőzést. Sőt, a végén egy újabb hibát kihasználva három gólossá növelte előnyét a szombathelyi csapat, és így magabiztosan jutott tovább a Magyar Kupa következő fordulójába.

Csüggedésre azonban nincs idő, hiszen vasárnap bajnoki mérkőzés következik a Cigánd ellen.

Hajrá Vác!

Vác FC - Szombathelyi Swietelsky-Haladás 0-3 (0-1)

Dunaújváros, 50 néző. Játékvezető: Bogár Gergő (Erős Gábor, Szalai Dániel)

Vác FC: Halasi – Rása, Tóth F., Görgényi, Hegedűs Cs. – Tóth B., Tóth G. –  Kákonyi (Gábriel 46’), Nagy R., Majoros (Mátyás 61’) – Balajti (Rusvay 46’). Vezetőedző: Nagy Tibor

Haladás: Rózsa – Angyal, Schimmer, Jagodics, Hidvégi - Overgoor, Kovács L. (Gaál B. 59’) – Dombi G., Tóth Máté (Kiss B. 74’), Rácz B. (Szőke 46’) – Ars. Vezetőedző: Mészöly Géza

Gólszerző: Tóth Máté (2.), Ars (67., 80.)

Mestermérleg:

Nagy Tibor videónyilatkozata

Mészöly Géza:(forrás: haladas.hu) Már a bemelegítésnél láttam a fiúkon, hogy nagyon komolyan veszik a meccset és egyáltalán nem becsülik le az ellenfelet. Remekül kezdtünk, Tóth Máté korai gólja meghatározta a mérkőzés további alakulását. Az első félidő első felében nagyon jól játszottunk, aztán Rózsa Dani védett nagyokat. Szünet után további gólokat szereztünk és Dani a büntető hárításával is bizonyította: remek formának örvend. Örülök a hatékony, jó helyzetkihasználásnak is. 

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések
  •  Vác Futball Club

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék

Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK