Szurkolói információk a Vasas elleni mérkőzéssel kapcsolatban 2019 március 29Általános 1874

A Vasas FC-től kapott, a vasárnapi mérkőzéssel kapcsolatos szurkolói információk alább olvashatóak

A mérkőzés helyszíne a Szusza Ferenc Stadion.

A vendégszektort a szurkolóknak az alábbiak szerint lehet megközelíteni:

Baross utca felől a Füleki utcába befordulva az első saroknál található a vendégszektor bejárata.

A másik lehetőség szintén a Baross utcából az Irányi Dániel utcába kell behajtani ott tovább egyenesen a Labdarúgó utcáig. A Labdarúgó utcába bekanyarodva az első saroknál - mely a Labdarúgó utca Füleki utca sarka, - található a vendégszektor.

A harmadik lehetőség, ha a szurkolók a Megyeri út felől érkeznek szintén az Irányi Dániel utcába kell befordulni és a Labdarúgó utcánál jobbra fordulva a Labdarúgó utca Füleki utca sarkánál található a vendégszektor.

 

Jegyértékesítés:

A mérkőzésre 2019. március 25-től folyamatosan az Interneten – https://meccsjegy.mlsz.hu – és a Ticket Express jegyirodáiban is megválthatják a jegyeiket személyes adatok megadása nélkül is.

Internetes és a TEX irodákban történő jegyvásárláskor sem kell megadni az adatokat. Kérjük a szurkolókat, nyomtassák ki a jegyet és a kinyomtatott lapot hozzák magukkal a mérkőzésre! A helyszínen nincs lehetőség újra nyomtatásra mivel ez már nem névre szóló jegy így nem lehet bizonyítani, hogy ténylegesen megvásárolta.

A mérkőzés napján 2019. március 31-én vasárnap 15:30- kor nyitnak a helyszínen a jegypénztárak. Kapunyitás 14:30- kor lesz a szurkolók részére a Szusza Ferenc Stadionba.

Vendégszektorba is interneten és TEX irodákban lehet jegyet vásárolni. Amennyiben a vendégszurkolói jegyek nem kelnek el elővételben, a helyszínen a mérkőzés napján 14:00- kor nyitnak a vendégpénztárak.

Kérjük a szurkolókat, hogy vegyék meg jegyeiket elővételben a gyorsabb és zökkenőmentesebb beléptetés érdekében.

Kérjük a szurkolókat, hogy időben érkezzenek a stadionhoz, és kövessék a rendezők iránymutatásait!

Kérjük, hogy tartsák be a vonatkozó pályarendszabályok, tartózkodjanak a pirotechnikai eszközök használatától! A ruházat és csomagátvizsgálás során a rendőrség és a rendezők körültekintően fognak eljárni a tiltott eszközök bevitelének megakadályozása érdekében.

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések
  •  Vác Futball Club

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék

Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK