Véget ért a közös munka Eboué-val 2017 július 21Általános 2297

A tegnap délutáni nyilvános edzéssel véget ért a közös munka az Arsenal korábbi kitűnő labdarúgójával, a 79-szeres elefántcsontparti válogatott Emmanuel Eboué-val.

A három közös edzés során egy rendkívül profi, ugyanakkor rendkívül szerény, sztárallűröktől mentes sportolót ismertünk meg „Ebu” személyében. Az edzések során rendkívül sokat segített játékosainknak, jó tanácsokkal látta el őket. A csütörtöki közös ebéd után az étteremben a fiúknak mesélt a pályafutásáról, legszebb élményeiről, önmagáról, így egy kicsit jobban, közelebbről megismerhettük őt.

A csütörtök délutáni edzés végén elköszönt csapatunktól, megköszönve a lehetőséget, hogy velünk gyakorolhatott, örömét fejezte ki, hogy megismerte csapatunkat és megígérte, ha legközelebb Magyarországon jár, meglátogat minket. Búcsúajándékként felajánlotta futball cipőjét a csapat egyik játékosának, ugyanakkor Nagy Tibor vezetőedző javaslatára csapatunk vezetősége úgy döntött, hogy a cipőt elárverezzük és a befolyt összeget klubunk jótékonysági célra ajánlja fel.

Természetesen mi sem engedtük útjára „Ebut” üres kézzel, klubunk egy dedikált mezt ajándékozott neki búcsúzóul.

Tulajdonosunknak, John Marshallnak köszönjük, hogy lehetővé tette csapatunk számára, hogy egy igazi világsztárral készülhettünk pár napig.

„Ebunak” köszönünk szépen mindent, további pályafutásához sok sikert kívánunk és természetesen bármikor örömmel várjuk Őt vissza!

Hajrá „Ebu”! Hajrá Vác!

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések
  •  Vác Futball Club

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék

Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK