Vereség Gyirmóton 2018 augusztus 22Általános 1167

Vasárnap a feljutási álmokat szövögető Gyirmót otthonába látogatott csapatunk.

Vasárnap a feljutási álmokat szövögető Gyirmót otthonába látogatott csapatunk.

Fásultan, dekoncentráltan kezdtük a mérkőzést, melyet a hazai csapat könyörtelenül kihasznált, és már a 18. percben 2-0-t mutatott az eredményjelző. A korai gólok után próbáltunk visszajönni a mérkőzésbe, több helyzetet kialakítottunk, de vagy a bíró sípja maradt néma, Varga tizenhatoson belüli buktatásánál, vagy mi hagytuk ki a kínálkozó lehetőséget. Előbb Varga lövését blokkolták az utolsó pillanatban a hazai védők, majd Csillag rontott ajtó-ablak helyzetben.

A második félidőben is próbálkoztunk becsülettel, de ezen a napon semmi nem akart összejönni csapatunknak. Földi félidő derekán történt véleményes kiállítása aztán végképp megpecsételte a sorsunk. Bár ezután is akadt még helyzetünk, de mind Csillag remek szabadrúgását, mind Zsolnai lövését hárította Rusák. Az utolsó percben aztán egy eladott labdából indított kontra végén Szarka mégegyszer eredményes volt, beállítva ezzel a három-nullás végeredményt.

Folytatás ezen a héten Óbudán a Kazincbarcika ellen!

Hajrá Vác!

Gyirmót FC Győr – Vác FC 3-0 (2-0)

Győr-Gyirmót, 440 néző. Vezette: Radványi Ádám (Kepe Arnold, Aradi József)

Gyirmót FC: Rusák – Varga P., Szilvási, Széles, Présinger – Lázár P., Strestík – Herjeczki (Krebsz, 84.), Nagy P. (Kontár, 62.), Heffler N. (Sandal, 88.) – Szarka Á. Vezetőedző: Szepessy László

Vác FC: Halasi – Görgényi, Dlusztus, Szabó N., Földi M. – Kákonyi (Szekszárdi, 76.), Tóth G., Pintér B., Varga Sz. (Mátyás, 86.) – Dursó (Csillag, 34.), Zsolnai. Vezetőedző: Zoran Szpisljak

Gólszerző: Szarka Á. (1–0) a 2., Nagy P. (11-esből, 2–0) a 17., Szarka
Á. (3–0) a 91. percben

Kiállítva: Földi Máté (piros lap) a 67. percben

Mestermérleg: (forrás: nso.hu)

Szepessy László: – Magabiztos győzelmet arattunk, hiszen már az első játékrészben két lehetőségünket is sikerült gólra váltanunk. A kiállítás után továbbra is domináltunk és a végén is góllal tudtunk zárni. Ha célunk az első osztály, akkor ezek a meccsek a tanulási folyamat részei kell, hogy legyenek.

Zoran Szpisljak: – Tudtuk, hogy nehéz meccs vár ránk, és ez már az első fél órában meg is mutatkozott. A Gyirmót végig kontrollálta a találkozót, és megérdemelten győzött. Ahogy telt az idő, emberhátrányban is adódtak lehetőségeink, de ezekből sem tudtunk betalálni.

Fotó: gyirmotfc.hu

-VP-

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések
  •  Vác Futball Club

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék

Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK