A BVSC stadionjában látjuk vendégül vasárnap az RKSK-t 2020 július 29Általános 1841

Az NB III Keleti csoportjának 1. fordulójában a Vác FC stadionjának felújítása miatt albérletben fogadja a Rákosmente KSK együttesét.

Az augusztus 2-án, vasárnap 17:30-kor kezdődő Vác FC–Rákosmente KSK találkozóra tehát Budapesten, a zuglói BVSC-stadionban kerül sor.

Klubunk vezetőség szerződést köt a zuglói egyesülettel – a papírokat szerdán írják alá a felek –, átmenetileg tehát a BVSC-pályán rendezzük hazai találkozóinkat. Azonban örömteli hír, hogy hamarosan ténylegesen és véglegesen visszatérhetünk a váci stadionba, hiszen közel a stadionprojekt befejezése: az új gyepszőnyeg már készen van és az 1300 új ülőhely elhelyezése is megtörtént. A Magyar Labdarúgó-szövetséggel való tárgyalások pedig jó irányba haladnak, remélhetőleg az MLSZ is hamarosan elfogadja a szektorok befedésének projektjét – ez is feltétele annak, hogy otthon játsszunk.

A BVSC sporttelepének pontos címe: 1142 Budapest, Szőnyi út 2.

A mérkőzésre a belépőjegy árak a következőképpen alakulnak: Felnőtt: 1000 Ft. 14 év alatti diáknak és 65 év feletti nyugdíjasnak ingyenes.

Várjuk kedves szurkolóinkat az első NB III-as találkozónkra Budapesten is!

Szerdán este egy újabb friss igazolásról adunk hírt honlapunkon.

(Fotó: Nemzeti Sport)

 

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések
  •  Vác Futball Club

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék

Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK