Általános
jún
22

A házi góllövőlista végeredménye

Bár már bő három hete véget ért az NB III-as bajnokság, érdemes egy pillantást vetni a házi góllövőlistánkra. Összesen 52 gólt szereztünk, a házi gólkirály 8 góllal Sóron Tibor lett, de figyelemre méltó, hogy a télen érkezett Gergely Péter tavasszal 6 gólt szerzett.

Általános
jún
18

Elkezdődött a felkészülés, újra 3x20 csapatos lesz az NB III

Játékosaink Csank János irányításával nekivágtak a hathetes munkának. Már új érkező is van Mertse Ábel személyében, illetve Csaba Dániellel is megegyezett klubunk vezetősége.

Általános
jún
13

Kész a felkészülési program

Csapatunk június 17-én, csütörtökön kezdi el a felkészülést az NB III 2021/22-es kiírására. A napi edzések mellett hét edzőmeccsel készülünk az NB III-as bajnokságra, ezek közül öt találkozó Vácott, hazai pályán lesz. Az első felkészülési mérkőzésre július 3-án, szombaton kerül sor, míg a bajnoki rajt augusztus 1-jén lesz majd.

Általános
jún
11

Interjú Rusvay Gergellyel, aki többek között pályafutása legszebb pillanatait is felidézte

Mint beszámoltunk róla, 42 évesen abbahagyta az aktív futballt – legalábbis NB-s szinten – és elbúcsúzott a Vác FC-től Rusvay Gergely, aki a Berkenyénél lett játékos-edző. Legendánk összesen 28 bajnokin játszott a mögöttünk álló szezonban, hétszer kezdőként, míg 21 alkalommal csereként lépett pályára, illetve egyszer a Magyar Kupában is szerepelt. Rusvay Gergely búcsúinterjújában felidézte pályafutása legszebb pillanatait, az előző szezon kihívásait, góljait és a berkenyei lehetőségről is beszélt.

Általános
jún
07

Ismét elbúcsúzott a Vác FC-től Rusvay Gergely, aki Berkenyén kapott új feladatot

A Vác FC–Szegedi VSE (2–1) mérkőzés 89. percében Sóron Tibor cseréjeként pályára lépett a váci legenda, Rusvay Gergely is – utoljára váci mezben. A támadó középpályás ugyanis – a szakmai stábbal való konzultáció után – úgy döntött, hogy 42 évesen abbahagyja az aktív futballt, legalábbis NB-s szinten.

Általános
jún
03

Megtartotta szezonzáróját a Vác FC

A diósjenői Play Wellness Panzió és Vendégházban impozáns környezetben tartotta meg szezonzáró eseményét a Vác FC.

Általános
máj
31

A szünet után fordítottunk és a sikerrel bent maradtunk az NB III-ban!

Az NB III Közép-csoportjának 38., utolsó fordulójában a Vác FC 2–1-re legyőzte a Szegedi VSE-t.

Általános
máj
29

Vasárnap 18 órától jön az utolsó csata a SZVSE ellen – beharangozó

Az NB III Közép-csoportjának 38., utolsó fordulójában a Vác FC a Szegedi VSE együttesét fogadja a váci stadionban vasárnap 18 órai kezdettel. Ha győzünk, biztosan bent maradunk a harmadik ligában.

Általános
máj
28

Az utolsó csata során elkerülnénk az izgalmakat – elemzés

A Szegedi VSE elleni győzelem esetén biztosan bent maradunk, döntetlen esetén azonban nemcsak a csoportunkban két rivális csapat eredményét kell figyelnünk, hanem a Keleti csoportban a Putnokét és a Tállyáét is.

  •  Vác Futball Club

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék

Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK