A Honvéd II ellen javíthatunk szerdán – beharangozó 2020 augusztus 11Általános 1172

Szerdán 17:30-as kezdettel az NB III Közép-csoportjának 3. fordulójában a Budapest Honvéd-MFA együttesével játszunk Budapesten, a BVSC zuglói stadionjában.

Csapatunk két vereséggel kezdte a bajnokságot, ebből különösen fájó volt az előző vasárnapi, Iváncsa elleni 6–0-s kiütéses vereség. Burzi Attila vezetőedző bízik benne, hogy szerdán felállunk a padlóról.

"Így nem eshet szèt egy csapat, ahogy azt vasárnap láthatta mindenki, a Vácnak mindig kell, hogy legyen tartása – utalt a 2. fordulóban történtekre csapatunk trénere. – Szégyenletes produkció volt, sajnálom azokat a szurkolókat, akik mindezt élőben látták. Azonban hozzátenném, hogy senkinek nem volt jó napja ezután hétfőn. Bár mélységesen sajnáljuk a történteket és mentálisan is megviselte a játékosokat a kudarc, nem omolhatunk össze. Nincs idő a sajnálkozásra, hiszen szerdán fontos meccs vár ránk és győzelemmel szeretnènk feledtetni a botlàst. Brusztolós mérkőzésre számitok egy fiatal csapat ellen, akik – hétközi forduló lévén – biztosan kiegészülnek majd visszajátszókkal. Mindenkinek meg kell találnia a meccsen belül az egyéni célját. A kezdőcsapatban várható változás, de ez csak a találkozó napján válik véglegessé. Úgy vélem, hogy az a gyáva, aki feladja! Mi nem tesszük ezt, inkább küzdeni szeretnénk mindvégig."

A szerdai találkozót Sipos Katalin vezeti majd, míg segítői Marozsi Gábor Bence és Gordos Árpád Mihály lesznek.

A váci szurkolók továbbra is a Szőnyi út felöl tudják megközelíteni a stadiont, míg a vendégdrukkerek a Teleki Blanka utca felöl tudnak majd belépni.

A BVSC sporttelepének pontos címe: 1142 Budapest, Szőnyi út 2.

Várjuk kedves szurkolóinkat a találkozóra Budapesten!

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések
  •  Vác Futball Club

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék

Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK