A hosszabbításban kaptunk ki a Monortól 2022 február 21Általános 785

Az NB III Közép-csoportjának 22. fordulójában a Vác FC a 93. percben kapott gól miatt 2–1-re kikapott a Monortól.

NB III, KÖZÉP-CSOPORT, 22. FORDULÓ

VÁC FC–MONOR 1–2 (0–0)
Vác, 100
néző. Vezette: Molnár Réka (Pogonyi F., Varga L.)
VÁC: Nacsa – Tóth D., Kasza, Csaba D., Földi M. – Nagy Z. (Balga, 90.), Szunyog (Héjjas, 77.), Purzsa (Sorecz, a szünetben) – Mertse, Tóth M., Torda (Vén B., 63.). Szakmai igazgató: Csank János
MONOR: Bozsó – Kocsis K. (Markos, 60.), Barthel, Nagy T., Puskás – Farkas Á., Juhász, Kántor – Haragos, Hulicsár (Szabó Zs., 50.), Rácz M. (Hegedűs B., 60.). Vezetőedző: Kurucsai Milán
Gólszerző: Tóth M. (47.), ill. Szabó Zs. (87.), Barthel (93.)

Nem kezdtük rosszul a mérkőzést, a találkozó elején Mertse Ábel máris ziccerbe került, egy az egyben vezette a kapusra a labdát, de sajnos fölé rúgta. A félidő hátralévő részében voltak további lehetőségeink, elsősorban Tóth Milánnak, Torda Patriknak és Mertsének, de sajnos nem sikerült megszereznünk a vezetést.
A szünet után aztán végre előnyhöz jutottunk, a 47. percben egy baloldali támadás során Mertse ment el a bal szélen, beadott, középen Tóth Milán szépen érkezett és 7 méterről a rövid sarokba lőtt (1–0)! Sajnos ezután megváltozott a játék képe, a monoriak átvették az irányítást és egyre többször jutottak el a kapunkig. Egy alkalommal Puskás Norbert ment el a bal oldalon, majd a 16-os csücskéről a hosszú kapufára lőtt. A 87. percben aztán egyenlített a Monor, egy szöglet utáni kavarodás során Juhász fejelt kapura, egy védőnkről lepattant a labda, amelyet Szabó Zsombor talált meg, s a hálóba kotort (1–1). A hosszabbításban aztán jött a hidegzuhany: egy nagy bedobás érkezett jobb oldalról, amelyet Nagy Tibor továbbcsúsztatott, a 11-es pont környékén Markos átvette a labdát, amelyet Barthel Gáborhoz továbbított, a vendégvédő kapura fordult, 6 méteres lövése pedig utat talált a váci lábak között a jobb alsó sarokba (1–2).
Három pont helyett egyet sem szereztünk, így az eredmény csalódást jelent, de riválisaink eredményei miatt továbbra is bentmaradó helyen vagyunk. Folytatás és javítási lehetőség február 27-én, vasárnap, 14:00-tól a Paksi FC II ellen.

Csank János: – Fájó vereséget szenvedtünk. Pontatlan volt a középpályássorunk – bár a fiatal Szunyog György jól játszott, de elfáradt és le kellett cserélnem, a helyén pedig lyuk támadt. A cseréim abszolút nem jöttek be, senki nem tudott hozzátenni a játékhoz a kispadról beszállók közül. Emellett a vezetés megszerzése után érthetetlen módon visszaálltunk és beszorultunk a hajrában. Jól játszott a Monor, de nem érdemeltünk vereséget; sajnos kijött, hogy erősen tartalékosak voltunk.

(Fotó: vasasfc.hu)

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések
  •  Vác Futball Club

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék

Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK