A Jászberény ellen is megőriztük veretlenségünket 2021 július 19Általános 332

Soros felkészülési mérkőzésén a Vác FC 0-0-s döntetlent ért el a szintén NB III-as Jászberény ellen.

A Jászberény ellen is megőriztük veretlenségünket

Vác FC – Jászberény FC 0-0

Vác, 70 néző

Vác: Halasi (Molnár L., szünetben) – Stefán, Kasza B., Lukács K., Csaba D. (Purzsa, szünetben) – Nagy Z. (Balázs S., 80. perc), Tölgyes, Zámbó (Balga, 60. perc), Sorecz Sz. (Földi M., szünetben) – Mertse Á., Torda (Fazakas, szünetben). Szakmai igazgató: Csank János.

Szombat délelőtt az NB III Keleti csoportjában a feljutást megcélzó Jászberény ellen lépett pályára csapatunk felkészülési mérkőzésen. Az eddigi legjobban felkészített csapat ellen végig egyenrangú partner volt tizenegyünk. Igaz ezúttal gólt nem sikerült szereznünk, de nem is kaptunk, így a felkészülési meccseken megőriztük veretlenségünket. A teljesen megérdemelt döntetlennel zárult összecsapás remekül szolgálta a két hét múlva kezdődő bajnokságra felkészülést.

Csank János röviden értékelte a látottakat: Még kicsit tompábbak, lassabbak és fáradtabbak voltunk az elmúlt hetek kemény munkája után, de az erőnléttel úgy látszik nem lesz baj. Végig partiban voltunk, sőt talán nekünk voltak nagyobb helyzeteink a jobb és rutinosabb játékosokból álló Jászberény ellen.

A következő felkészülési mérkőzés szerda délután következik, ekkor Komáromba látogat csapatunk.

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések
  •  Vác Futball Club

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék

Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK