A Royal Étteremben zártuk le az évet 2021 december 10Általános 993

A váci stadion közelében lévő, prémium minőségű Royal Étteremben tartotta meg csütörtök kora este évzáró rendezvényét a Vác FC.

A váci stadion közelében lévő, prémium minőségű Royal Étteremben tartotta meg csütörtök kora este évzáró rendezvényét a Vác FC.

Belák Gyula köszöntő szavai után Vác Város polgármestere, a meghívottként jelen lévő Matkovich Ilona köszöntötte a megjelenteket és értékelte az esztendőt. Őt Pető Tibor, a Vác VLSE elnöke követte, aki felidézte a 2019-es kezdeteket, és hozzátette, hogy ismét nehéz őszön vagyunk túl, de az utolsó három bajnoki mérkőzés bizonyította, hogy ebben a csapatban több van. Végül Csank János szakmai igazgató idézte fel a nyarat, aztán beszélt az őszi szezonról, végül pedig a téli felkészülés terveiről is szót ejtett.

A beszédek után jó hangulatban következhetett a svédasztalos étkezés, ezzel hivatalosan is lezártuk a 2021-es esztendőt.

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések
  •  Vác Futball Club

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék

Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK