A tavasszal kiválóan szereplő Iváncsát fogadjuk vasárnap – beharangozó 2022 március 12Általános 443

Az NB III Közép-csoportjának 25. fordulójában vasárnap 14 órától a Vác FC az Iváncsa KSE együttesét fogadja a váci stadionban.

Az előző két meccsét megnyerő csapatunk 6 győzelemmel és 6 döntetlennel eddig 24 pontot szerzett, így továbbra is a bajnokság 16. helyén áll. Ez 14 ponttal kevesebb, mint amennyi az Iváncsának van: ők 38 ponttal rendelkeznek és a 8. pozícióban helyezkednek el. Nagyot fordult egyébként a világ a tavalyi bajnok Iváncsával ősz óta: az NB III Közép-csoportját az előző szezonban nagy meglepetésre megnyerő (de a feljutást nem vállaló) együttes nagyon gyengén kezdte az új idényt nyáron, amelynek következtében a tréner, Nagy Árpád távozott a kispadról. Helyette Tóth András lett az új vezetőedző, aki igazán „rendbe szedte” a társaságot, amely az előző hat bajnokijából ötöt megnyert (a Gerjent például otthon 7–0-ra intézte el) és egyszer remizett.

Jó játékosállománnyal rendelkezik a vasárnapi ellenfél, három-négy idősebb játékosa van, de a többiek is kellő rutinnal rendelkeznek, tehát jó életkorban vannak – kezdte honlapunknak Csank János szakmai igazgató. – Számunkra nagyon jól jött az egymás után aratott két győzelem, de sajnos ismét vannak problémáink: Csaba Dániel térde ismét nem jó, Szunyogh György iskolai elfoglaltság miatt továbbra sem bevethető, Fazakas Géza pedig ugyan már labdás edzéseket végez, de sokat kihagyott. Az jó hír, hogy Stefán Dávid visszatérhet eltiltása után. Nyílt futballt játszó csapat az Iváncsa, de mi sem szoktunk visszaállni, így jó meccs várható. Bízom benne, hogy nem kapunk ki, a lényeg, hogy növeljünk pontjaink számát. Ehhez az kell, hogy fegyelmezetten játszunk, és hátul ne hibázzunk.”

Ősszel 0–0-ra végzett a két csapat egymással Iváncsán. A vasárnapi mérkőzést Holczbauer Flórián vezeti, míg segítői Szalai Dávid és Kocsis Attila lesznek.

Fontos információ, hogy megszűntek a sportrendezvényekre vonatkozó korlátozások, azaz védettségi igazolvány nélkül is lehetséges a belépés! A jegyárak pedig változatlanok, a felnőtt jegy 1000 Ft-ba kerül, míg a Hölgyek, a 14 éven aluli diákok és a 65 éven felül nyugdíjasok ingyenesen léphetnek be a mérkőzésre. Várjuk kedves szurkolóinkat a mérkőzésre!

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések
  •  Vác Futball Club

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék

Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK