A tudáskülönbséget kell kihozni – vasárnap 17 órától a Mohácsot fogadjuk 2022 április 16Általános 530

Az NB III Közép-csoportjának 31. fordulójában a Mohács együttesét fogadjuk a váci stadionban vasárnap 17 órától.

Jó formában van a Vác FC, hiszen a mieink az előző négy mérkőzésükön veretlenek maradtak, két győzelemmel és két döntetlennel 8 pontot szereztünk. Legutóbb, szerdán a Kozármisleny otthonából távoztunk egy remek 2–2-es döntetlennel. A táblázaton 32 ponttal továbbra is a 16. helyen állunk, de csak egy pont a hátrányunk a 15. pozícióban állomásozó Cegléddel szemben.

Ellenfelünk, a Mohács 30 fordulót követően a sereghajtó, 20. helyen áll 17 ponttal. A katasztrofális őszi szezon után tavasszal valamelyest feljavultak, három bajnokit is megnyertek, igaz, szerdán 5–0-ra kikaptak a Makó otthonában. Csank János szakmai igazgató azonban nem becsüli le a vasárnapi ellenfelet.

Szerdán nagyon jó csapat otthonában szereztünk pontot, amely jót tett a hangulatnak, de vasárnap már új feladat vár ránk – ecsetelte Csank János. – A Mohács masszívnak tűnő csapat, nincsenek nyomás alatt, nincsenek szétesve sem és nem adják magukat könnyen, ezért a tudáskülönbséget kell kihozni, úgy lehet legyőzni őket. A teher rajtunk van, de fontos lenne győzni. Az esélyesek mi vagyunk. Teljes erőbedobás kell a sikerhez, de szerencsére most már nincs az a nyomás rajtunk, ami eddig volt. Szeretnénk megelőzni a Ceglédet, hogy jövő héten úgy utazhassunk hozzájuk, hogy már előttük állunk. Zámbó Dániel öt sárga lapjából adódó eltiltás miatt nem szerepelhet, Balázs Simon kihagyott edzéseket, míg Csaba Dánielre további kivizsgálások várnak.”

Ősszel idegenben Mertse Ábel és Fazakas Géza góljaival 2–0-ra győztünk a mohácsiak ellen.

A vasárnapi bajnokit Hartung Vilmos vezeti, míg segítői Molnár István és Imrő János lesznek. A jegyárak változatlanok, mindenkit szeretettel várunk a mérkőzésre!!!

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések
  •  Vác Futball Club

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék

Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK