A Zoran Szpisljak által irányított Rákosmentét fogadjuk vasárnap 16 órától 2022 március 26Általános 535

Az NB III Közép-csoportjának 27. fordulójában a Vác FC a Rákosmente FC együttesét fogadja a váci stadionban vasárnap 16 órától.

Az óraátállítás miatt vasárnap 16 órától fogadjuk a Rákosmente együttesét, amelyet a korábbi váci edző, a klubunknál 2018 őszén tevékenykedő Zoran Szpisljak irányít. A szerb tréner az őszi szezon derekán vette át a budapesti csapat irányítását, amelynek játéka bár javult, eredményessége nem. A XVII. kerületiek a bajnokság 19. helyén állnak úgy, hogy előző öt bajnokijukat elveszítették és tavasszal mindössze egy meccset nyertek meg. Így 14 ponttal rendelkeznek, tíz ponttal van kevesebbjük, mint a Vác FC-nek.

A mieink tehát 24 egységet birtokolnak, amely továbbra is a 16. pozícióhoz elég. Tavasszal két győzelem mellett négy vereség áll a nevünk mellett, így nagyon kell a győzelem, már csak azért is, hogy még jobban leszakítsuk magunkról a Rákosmentét, továbbá felzárkózzunk a középmezőnyhöz. A mérkőzés fontosságát Csank János is hangsúlyozta honlapunknak.

Nagyon fontos meccs vár ránk, éles csörte várható – mondta Csank János. – Nagy a tét mindkét együttes számára, sok függ ettől a meccstől. A Rákosmente érdekes csapat, jól védekezik, egy szervezett gárda rutinos edzővel, mégsem jöttek úgy az eredmények, ahogy várták. Ha ezt a meccset hozzuk, akkor felszálló ágba kerülünk ismét és felfelé tekinthetünk. Sajnos a védelemből ismét többen hiányoznak; Lukács Kelemen bokasérülést szenvedett, Csaba Dánielnek még speciális erősítést kell végeznie, de talán Fazakas Géza már beszállhat a játékba. Molnár László kapus még nem edzett a héten teljes intenzitással, így Nacsa Péter kap lehetőséget a kapuban.”

Ősszel hatalmas hajrá után 2–1-re győztünk a Rákosmente otthonában – góljainkat a 91. percben Zámbó Dániel, illetve a 92. percben Tóth Milán szerezték.

A vasárnapi mérkőzést Fehérvári Patrik vezeti, segítői Topálszki Szabin és Harsányi Martin lesznek. Mindenkit szeretettel várunk a találkozóra!!! Védettségi igazolvány nem kell a mérkőzés megtekintéséhez!

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések
  •  Vác Futball Club

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék

Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK