Az első félidő hajrájában összeomlottunk 2020 augusztus 10Általános 1134

Az NB III Közép-csoportjának 2. fordulójában a Vác FC súlyos vereséget szenvedett, 6–0-ra kikapott az Iváncsától.

NB III, KÖZÉP-CSOPORT, 2. FORDULÓ

Iváncsa KSE–Vác FC 6–0 (3–0)
Iváncsa, 300 néző. Vezette: Horváth Tibor (Imrő János, Török Katalin)
Iváncsa: Prokop – Madarász, Aradi, Varga B., Fekecs – Pribék (Gera, 64.), Szellák, Domokos B. – Vallejos (Suszter, 77.), Tóth Z., Nicsenko (61.). Vezetőedző: Domján Attila
Vác: Halasi – Kasza, Bonivárt, Ódé, Sorecz – Zámbó, Lukács K. (Sárosi, 55.) – Torda (Cemal, a szünetben), Sóron (Magos, 72.), Szalánszki – Szenes. Vezetőedző: Burzi Attila
Gólszerző: Vallejos (39., 40. és 51. – utóbbit büntetőből), Domokos B. (42., 64.), Cseszneki (82.)

Jó iramban kezdődött a mérkőzés, az első ígéretes lehetőség már a második percben a hazaiak előtt adódott: Tóth Zoltán egy jobb oldali szöglet után közelről fejelhetett, ám egy közbeugró védőnk blokkolni tudott. A meccs ezen szakaszában a mieinknek is voltak apróbb lehetőségei, az egyik ilyen alkalmával Prokop kapusnak kellett résen lennie egy szögletnél. A 29. percben Varga Bence lerántásáért büntetőt kapott az Iváncsa. A labda mögé Nicsenko Igor állt, akinek tizenegyesét bravúrral hárította Halasi! Sajnos a kimaradt büntető a mieinket bizonytalanította el, hiszen az első félidő hajrájában látványosan összeomlottunk. Először a 39. percben Vallejos érkezett menetrendszerűen a magát a kapuig cselező Tóth keresztbe adására; egy perccel később ismét Vallejos szerzett gólt, nagyjából 20 méterről, jobbról befelé húzva, kilőtte a rövid felső sarkot; végül Domokos pontos bombája zárta le az első félidőt.

A második félidőben csapatunk hitehagyottá vált, a hazaiak tovább folytatták lendületes futballjukat és további három gólt szereztek Vallejos, Domokos és végül Cseszneki révén. Beleszaladtunk a késbe, de nem szabad összeomlani, hiszen szerdán itt az újabb bajnoki, a BVSC stadionjában a Budapest Honvéd II. csapata ellen. Itt az esély a javításra!

(ivancsa-kse.hu alapján; fotó: Daru Andrea)

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések
  •  Vác Futball Club

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék

Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK