Az Iváncsa ellen zárjuk az évet vasárnap – beharangozó 2020 december 05Általános 903

Az NB III Közép-csoportjának 21. fordulójában vasárnap 13:00-tól a Vác FC az Iváncsa KSE együttesével találkozik a BVSC zuglói stadionjában.

Vasárnap kora délutáni ellenfelünk, az Iváncsa kiválóan szerepel a bajnokságban. Nyugodtan lehet őket a csoport meglepetéscsapatának tekinteni, hiszen az eddig lejátszott 19 meccsén 12 győzelemmel és 5 döntetlennel 41 pontot szereztek (mindössze kétszer maradtak alul), ezzel pedig a 3. helyen állnak. Az iváncsaiak – amellett, hogy az osztályban a legtovább voltak veretlenek – álltak már több fordulón keresztül az élen is, de a közelmúltban a Szegedi VSE-től, illetve a Kecskeméttől elszenvedett 1–0-s idegenbeli vereségek miatt leszorultak az első helyről. Nem lesz tehát könnyű dolga felszálló ágban lévő csapatunknak, ha pontot, pontokat akar szerezni.

A Vác FC az elmúlt hétvégén az RKSK ellen aratott 3–1-es idegenbeli diadallal kezdte az előrehozott tavaszi szezont, a sikernek köszönhetően pedig tovább zárkózunk a középmezőnyhöz. 6 sikerünk és 6 döntetlenünk eddig 24 pontot eredményezett; az utóbbi időszakban nyolc meccsünkből csak egyet veszítettünk el és három győzelem mellett négyszer remiztünk.

A kerettel kapcsolatos hír, hogy a rehabilitációját végző Ódé Norberten kívül mindenki egészséges és örömteli fejlemény, hogy Bonivárt Erik és Lukács Kelemen eltiltása lejártával visszatérhet a csapatba.

A 2. fordulóban már megmérkőzött egymással a két együttes, mindkét fél számára emlékezetes meccsen – sajnos számunkra ez nagyon negatív élmény volt, hiszen fájó, kiütéses, 6–0-s vereséget szenvedtünk Iváncsán. Most van itt az idő és az alkalom a visszavágásra.

Burzi Attila vezetőedző a találkozó előtt a következőt mondta honlapunknak: „Nehéz mérkőzésre számítunk, de szeretnénk szépen zárni az évet.”

A vasárnapi mérkőzést – amelyet az elmúlt hetekhez hasonlóan zárt kapuk mögött rendeznek – Juhász Dávid vezeti majd, segítői Halmai Kristóf és Holpár Gergely lesznek.

Hajrá, Vác!

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések
  •  Vác Futball Club

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék

Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK