Az MTK II otthonában lépünk pályára vasárnap – beharangozó 2022 március 19Általános 405

Az NB III Közép-csoportjának 26. fordulójában a Vác FC vasárnap 14 órától az MTK II vendégeként lép pályára, ismerős helyszínen, a BVSC stadionjában.

A mieink 6 győzelemmel és 6 döntetlennel 24 pontot szereztek eddig, így továbbra a bajnokság 16. helyén állunk. Tavasszal két győzelem mellett három vereséget szenvedtünk.

Az MTK II együttese 12 sikerrel és 4 remivel 40 pontot gyűjtött eddig, így a 7. pozíciót foglalják el a táblázaton. A tavaszi szezont három győzelemmel nyitották, de azóta két vereséget szenvedtek (a Balassagyarmat és a Makó ellen).

Bízom benne, hogy ezúttal rutinosabbak leszünk, mert tavasszal már két meccset is buktunk a hajrában – mondta honlapunknak Csank János szakmai igazgató. – Nagyon remélem, hogy végig lesz tartásunk. A BVSC stadion nekünk szinte „hazai pálya”, hiszen majd’ egy évig itt játszottunk. Az MTK-nak képzett akadémistái vannak, de bizakodó vagyok, pontszerzéssel szeretnénk hazatérni. Azt nem tudjuk, hogy ők kiket adnak le az első csapatból, de nagyobb gond, hogy Csaba Dániel továbbra is sérült, továbbá Molnár László sem tud védeni, ő még a Dabas-Gyón ellen sérült meg, aztán az Iváncsa elleni múlt heti bajnokin kiújult a sérülése. Így Nacsa Péter véd majd. Fazakas Géza állapota egyre inkább javul, hamarosan utoléri magát, a rutinjára szükség lehet. Eltiltottunk nincs.”

A vasárnap 14 órakor kezdődő találkozót Takács Ákos vezeti majd, segítői Benkő Róbert és Molnár László Máté lesznek. Van miért visszavágnunk, mivel ősszel 5–0-ra kikaptunk hazai pályán. A BVSC stadionjában megrendezendő mérkőzés látogatásához már nem kell a védettségi igazolvány.

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések
  •  Vác Futball Club

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék

Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK