Az ünnepi hetet győzelemmel zárnánk – beharangozó az FC Dabas elleni meccsre 2021 október 29Általános 553

Az NB III Közép-csoportjának 15. fordulójában, október utolsó napján, vasárnap 13:00-kor a Vác FC az FC Dabas együttesét fogadja a váci stadionban.

Ünnepi héten van túl a Vác FC, hiszen ahogy beszámoltunk róla, Csank János szakmai igazgatót 75. születésnapja alkalmából köszöntöttük szerdán a stadion klubhelyiségében. A mester persze akkor lenne még boldogabb, ha sikerülne győzelemmel zárni a hetet, amelyre nagy szükségünk van.

Jó passzban vagyunk, de tény, hogy a dunaújvárosi pontszerzés után egy könnyebb ellenfél is jöhetett volna – ecsetelte Csank János honlapunknak. – Masszív csapat az FC Dabas, két korábbi váci játékos is a keretükben szerepel, mégpedig Szabó László és Rábold Richárd. Hétközben ismét edzőmeccset játszottunk a Vác VLSE U19-es csapata ellen, amely jól szolgálta a heti felkészülést. Sajnos Fazakas Géza öt sárga lap miatt nem szerepelhet, Csaba Dániel porcműtétre vár, míg Tóth Dominik betegséggel küszködött a héten.”

A mieink 11 ponttal a bajnokság 16. helyén állnak, míg a dabasiak 20 ponttal a 9. pozíciót foglalják el. Az előző idényben Vácott 0–0-s döntetlent játszott egymással a két csapat.

A találkozót Takács Ákos vezeti majd, míg segítői Piskóczi Viktor és Sztányi Tibor lesznek. A mérkőzésre továbbra is védettségi igazolvány és személyi igazolvány együttes felmutatásával lehet belépni! A jegyárak pedig változatlanok.

Hajrá, Vác!

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések
  •  Vác Futball Club

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék

Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK