Beharangozó a Paks II elleni mérkőzésre 2020 október 09Általános 988

Szokatlan időpontban, szombaton délelőtt 11:00-kor rendezik a Paksi FC II–Vác FC mérkőzést az NB III Közép-csoportjának 13. fordulójában, a paksiak stadionjában.

A mieink 11 mérkőzés után 11 ponttal az NB III Közép-csoportjának 17. helyén állnak, sajnos legutóbbi három bajnokinkat elveszítettük. A paksiak második csapata éppen egy ponttal és egy pozícióval előz meg minket, ők 12 ponttal a 16. helyet foglalják el, így fontos mérkőzés lesz a szombati mindkét csapat számára – egy győzelemmel megelőzhetjük őket.

Finoman fogalmazva is nehéz körülmények között készültünk a héten, több sebből vérzünk, sajnos továbbra is többen bajlódnak sérülésekkel, illetve betegséggel – mondta honlapunknak Burzi Attila vezetőedző. – Persze, azt mondják, hogy mindig az a legjobb csapat, amelyik felmegy a pályára. Bizakodó vagyok, hogy megtörik az a rossz széria, amiben vagyunk. Sem játékban, sem másban nem nőttek fölénk az ellenfelek az elmúlt hetekben – nem arról beszéltünk eddig sem, hogy a Vác alárendelt szerepet játszott volna a meccseken. Most már meg kell, hogy forduljon ez a rossz tendencia, mert dolgoztunk érte! Az számít, hogy az utolsó pillanatban milyen döntéseket hoznak a játékosok. A 11 órás, délelőtti kezdés nem lesz egyszerű, de természetesen alkalmazkodunk hozzá.”

A szombati találkozót Altorjay Áron Gellért vezeti majd, míg segítői Schweighardt Dániel, illetve Török Bence lesznek.

(Fotó: Daru Andrea)

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések
  •  Vác Futball Club

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék

Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK