Beharangozó a Taksony elleni mérkőzésre 2020 szeptember 13Általános 958

Az NB III Közép-csoportjának 10. fordulójában vasárnap 16:30-tól a Taksony SE együttesét fogadjuk a BVSC zuglói sporttelepén.

Kilenc játéknap elteltével a mieink 11 ponttal a 12. helyen állnak. Háromszor nyertünk, két döntetlent játszottunk, míg négyszer kikaptunk. A BVSC-pályán lejátszott otthoni meccseinkből hármat megnyertünk, egyszer remiztünk, illetve egyszer szenvedtünk vereséget.

Ellenfelünk, a Taksony 9 ponttal a 14. pozíciót foglalja el a táblázaton. A Pest megyei rivális kétszer győzött, háromszor döntetlent játszott, míg négyszer kikapott. Első idegenbeli meccsét nagy fölénnyel nyerte meg a Majos otthonában (1–8) és idegenben összesen már hét pontot gyűjtött.

A vasárnapi Vác FC–Taksony SE találkozót Horváth Patrik vezeti majd, egyik asszisztense Nagy Petra lesz majd (a másikról egyelőre nem tudunk…)

A BVSC sporttelepének pontos címe: 1142 Budapest, Szőnyi út 2.

A váci szurkolók továbbra is a Szőnyi út felöl tudják megközelíteni a stadiont, míg a vendégdrukkerek a Teleki Blanka utca felöl tudnak majd belépni.

A mérkőzésre a 14 év alatti diákoknak, illetve a 65 év feletti nyugdíjasoknak ingyenes a belépés! Várjuk kedves szurkolóinkat a találkozóra Budapesten!

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések
  •  Vác Futball Club

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék

Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK