Beharangozó az ESMTK elleni mérkőzésre 2020 augusztus 29Általános 979

Az NB III Közép-csoportjának 7. fordulójában augusztus 30-án vasárnap 17:30-tól az ESMTK vendége lesz a Vác FC.

A mieink 7 ponttal a bajnokság 13. helyéről várják a mérkőzést. Legutóbb szerdán, pályaválasztóként 1–0-ra legyőztük a Szekszárd együttesét. Itt lenne az ideje, hogy már ténylegesen idegenben is elkezdjük a pontgyűjtést, mert házon kívül kettőből kétszer kikaptunk (Iváncsán, illetve Hódmezővásárhelyen).

Vasárnapi ellenfelünk hosszú évek óta az NB III-ban szerepel és többször is előkelő, dobogós helyezést tudhatott magáénak. Az előző idényben az erzsébetiek még a Keleti csoportban szerepeltek, nyáron azonban átkerültek a Közép-csoportba. Jelenleg 9 ponttal a 6. helyen állnak, az első meccsüket elveszítették, ezt három győzelem követte, míg legutóbb otthon 1–0-ra kikaptak az Iváncsától. A szerdai, Honvéd-MFA elleni meccsüket elhalasztották, mivel a kispestieknél többen megfertőződtek.

A Vác és az ESMTK legutóbb a 2014/2015-ös szezonban találkozott egymással, akkor az ESMTK otthonában 2–1-es erzsébeti siker született, míg Vácott 3–0-ra győzött a budapesti gárda.

Az NB II Keleti csoportjában a 2008/2009-es kiírásban "futott össze" a két csapat, akkor Vácott 3–2-es váci siker született (jelenlegi játékos-pályaedzőnk, Rusvay Gergely ezen a meccsen gólt szerzett), míg Pesterzsébeten 2–0-ra győztünk.

A vasárnapi találkozót Héra Csanád vezeti majd, míg segítői Nagy Viktor és Domján Dávid lesznek.

Aki teheti, kísérje el csapatunkra Pesterzsébetre is! Az ESMTK sporttelepének pontos címe: 1204, Budapest, Ady Endre utca 150.

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések
  •  Vác Futball Club

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék

Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK