Beharangozó az Iváncsa KSE elleni mérkőzésre 2020 augusztus 09Általános 1028

Az NB III Közép-csoportjának 2. fordulójában a Vác FC az Iváncsa KSE együtteséhez látogat.

Mint arról korábban beszámoltunk, csapatunk sajnos vereséggel kezdte a bajnokságot, az NB III Közép-csoportjának 1. fordulójában 2–1-re kikaptunk az RKSK-tól.

A 2. fordulóban, vasárnap 17:30-tól az iváncsai sportpályán az Iváncsa KSE otthonában játszunk, az egyértelmű javítás reményével.

Vasárnapi ellenfelünk az 1. játéknapon a Budapest Honvéd II otthonában 0–0-s döntetlent ért el. Azonban az együttes a döntetlennel nem csak egy pontot szerzett, mert a klub megóvta a mérkőzést, mivel a kispestieknél pályára lépett egy 16 éven aluli játékos, Keresztes Noel, amely a jelenlegi szabályok szerint nem megengedett. A Magyar Labdarúgó-szövetség versenybizottsága helyt adott az Iváncsa óvásának, a bajnoki mérkőzés pályán kialakult eredményét törölte, és a meccs három pontját 3–0-s gólkülönbséggel az Iváncsa javára igazolta. Így ellenfelünk 3 ponttal várhatja a mieink elleni találkozót.

A vasárnapi, Iváncsa KSE–Vác FC találkozót Horváth Tibor vezeti majd, míg segítői Imrő János és Török Katalin lesznek majd.

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések
  •  Vác Futball Club

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék

Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK