Biztató játék, de vereség a stadionbúcsúztatón 2017 július 16Beszámoló 3149

Már nem először lépett pályára csapatunk stadionbúcsúztató mérkőzésen.

Vendéglátónk a garamszentkereszti csapat utolsó mérkőzését játszotta ellenünk alsózsadányi stadionjában, ősztől az új, minden igényt kielégítő Városi Stadionjába költözik. A jelenlegi stadion funkciója ezután edzőközponttá alakul át.

Nagy szeretettel és rendkívül barátságosan fogadták csapatunkat a garamszentkereszti vezetők. Jól előkészített pályán, kellemes környezetben és időben jó iramú mérkőzést játszottunk a helyi II. osztályú FK Pohronie csapatában. A mérkőzés után elmondható, hogy alakulunk, egyre több a biztató jel a játékunkban, ugyanakkor javítanivaló is akad még. De szerencsére még két hét van a bajnokság rajtjáig, így van még idő kijavítani a hibákat.

Folytatás jövő  hét szombaton Vácon a Dunaharaszti csapata ellen.

Hajrá Vác!

FK Pohronie – Vác FC 2-1 (2-0)

Alsózsadány (Dolna Zdana), 100 néző

Vác FC: Halasi - Hegedűs, Görgényi (Major, szünetben), Tóth F., Gulyás - Tóth G., Szabó - Kákonyi, Nagy R. (Búrány, szünetben), Zsolnai (Borvető, szünetben) - Balajti (Havasi, szünetben)

Gólszerző: Borvető

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések
  •  Vác Futball Club

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék

Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK