Igazságos döntetlen a nyitányon 2017 július 30Beszámoló 1957

A mai napon, új „hazai” pályán a III. kerületben csapatunk megkezdte szereplését a Merkantil Bank Liga NB II 2017/2018-as szezonjában.

Rögtön egy rangadóval kezdtünk, hiszen ellenfelünk a tavalyi évben 4. helyen végző Soroksár SC csapata volt. Rekkenő hőség és mintegy 300 néző fogadta a csapatokat a gyönyörűen újjáépített óbudai sporttelepen.

A kilátogató nézők két ellentétes félidőt láthattak. Az első félidőben mi uraltuk a játékot, több helyzetet kialakítottunk, melyeket sajnos rendre ki is hagytunk. Aztán a szünet után feljavult a vendégcsapat, ők játszottak jobban, több helyzetet is kialakítottak, sőt Huszák révén a kapufát is eltalálták.

Ugyan a 84. percben egy szépen felépített bal oldali akció végén Gulyás került ziccerbe, lövését azonban Kovács bravúrral hárította, így maradt a gólnélküli döntetlen, mely a játékképe alapján igazságosnak mondható.

Folytatás jövő héten Tiszaújvárosban az újonc Kazincbarcika albérletében.

Hajrá Vác!

Online tudósítás

Vác FC – Soroksár SC 0-0 (0-0)

Hévízi út,  300 néző. Játékvezető: Bogár Gergő (Vígh-Tarsoly Gergő, Bede Tamás)
 

Vác FC: Halasi - Hegedűs Cs., Tóth F., Görgényi, Gulyás M. - Tóth G. - Kákonyi., Nagy R., Szabó N., Major - Balajti.

Cserejátékosok: Abu (k), Durso, Havasi, Földi, Borvető, Búrány, Niedermüller.

Vezetőedző: Horváth Károly
 
Soroksár SC: Kovács D. - Fülöp N., Dvorschák, Valencsik, Silye - Gyömbér, Derekas - Lakatos I., Huszák, Albert Á. - Orosz M. 

Cserejátékosok: Steer (k), Gera D., Gárdos, János, Tamási, Pál A. 

Vezetőedző: Lipcsei Péter
 

Gólszerző: -

Csere: Szabó helyett Durso (61. perc), Major helyett Borvető (64. perc), Nagy R. helyett Búrány (74. perc), illetve Orosz helyett Pál (74. perc), Lakatos helyett Gera (79. perc), Albert helyett Tamási (85. perc).

Sárga lap: Gulyás M. (66. perc), Tóth G. (79. perc)

Mestermérleg (forrás: nso.hu)

Horváth Károly: – A kihagyott helyzetek mérkőzése volt, de úgy gondolom, hazai pályán ezek közül legalább egyet illett volna belőnünk, és akkor most győzelemnek örülhetnénk.

Lipcsei Péter: – Igazságos eredmény született két ellentétes félidő után. Úgy érzem, nekünk volt több lehetőségünk, kapufát is lőttünk. Még érződik a csapaton, hogy sokan játékhiánnyal küszködnek.

-VP-

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések
  •  Vác Futball Club

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék

Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK