Cél, hogy a javuló teljesítményhez eredmény is párosuljon – vasárnap az FTC II-t fogadjuk 2021 november 13Általános 613

Az NB III Közép-csoportjának 17. fordulójában a Vác FC vasárnap 13 órától a Ferencváros második csapatát fogadja a váci stadionban.

A mieink 16 forduló után 12 ponttal a 17. helyen állnak, az előző négy bajnokinkon sajnos nem tudtunk nyerni, így képtelenek voltunk elmozdulni a kiesőzónából. A Fradi II a középmezőnyben szerepel, Máté Csaba együttese 25 ponttal a 8. helyen áll és az előző öt bajnokijából négyet megnyert – igaz, legutóbb éppen vereséget szenvedett a Makótól hazai pályán (0–2).

Zűrös volt a hetünk, mivel a továbbra is betegek – Purzsa Máté, Tölgyes Ádám, Tóth Dominik – és a porcműtéten átesett Csaba Dániel mellett többen is sérüléssel bajlódtak – vágott bele Csank János szakmai igazgató. – Lukács Kelemen boka-, míg Stefán Dávid térdbántalmakkal küzdött, illetve Sorecz Szabolcs és Fazakas Géza is csak könnyített munkát végzett. Ami örömteli, hogy utóbbiak várhatóan vállalják a játékot. A Fradi II-től pontosan nem tudjuk, hogy mire számíthatunk, azzal persze tisztában vagyunk, hogy hozzánk hasonlóan egy fiatal együttes. A mi hasonló korú játékosaink tehát lemérhetik magukat ellenük is.  Negatívum, hogy az utóbbi időszak jobb teljesítményéhez nem tudtuk hozni a jó eredményeket, ebben mindenképpen előre kell lépnünk.”

Az előző szezonban oda-vissza vereséget szenvedtünk a zöld-fehérektől – 1–2 és 1–3 –, így most van miért visszavágnunk.

A mérkőzést – amelyet a hatályos jogszabályok értelmében továbbra is védettségi igazolvánnyal és személyi igazolvánnyal lehet megtekinteni – Papp Ádám vezeti majd, míg segítői Kulman Tamás és Nagy Barnabás lesznek. Hajrá, Vác!

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések
  •  Vác Futball Club

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék

Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK