Döntetlen a második felkészülési meccsen 2021 január 30Általános 1264

A Pest megyei I. osztályban szereplő Veresegyház otthonában 2–2-es döntetlent játszott a Vác FC.

Második felkészülési mérkőzésén a Pest megyei I. osztályban szereplő Veresegyház otthonában lépett pályára a Vác FC. Az első félidőben Szalánszki Gergő két góljával a mieink jutottak vezetéshez, de a lelkesen küzdő veresiek még a szünet előtt egyenlíteni tudtak. A fordulás után is maradt a harcos játék mindkét oldalon, de az eredmény már nem változott.

Csank János szakmai igazgató értékelése:

Pörgős, harcos mérkőzést játszottunk, volt jó pár pozitív és negatív dolog is, amiből tanulni kell. Frissebben játszott az ellenfél, minket pedig zavart, hogy nagypályán egyelőre kevesebbet edzettünk. Szerkezetileg javulnunk kell, némely csapatrészben még keressük a legjobb megoldást, persze így is kíváncsi voltam arra, hogy a játékosok mit hoznak ki magukból.”

Mivel a vasárnapi, Fülek elleni edzőmeccsünk elmarad, legközelebb február 3-án, szerdán lépünk pályára, mégpedig a szintén NB III-as Cegléd otthonában 15:30-tól

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS

Veresegyház VSK–Vác FC 2–2 (0–2)
Veresegyház
Vác: Fehér Á. – Hegedűs Cs., Kasza, Koval, Ódé – Bonivárt, Gergely P., Zámbó – Magos, Sóron, Szalánszki. Csereként pályára lépett: Rusvay, Szenes, Lukács K., Tóth B., Torda, Niedermüller, Sorecz, Nagy G., Nagy Z. Szakmai igazgató: Csank János
Váci gólszerző: Szalánszki (2)

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések
  •  Vác Futball Club

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék

Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK