Döntetlent játszottunk a Budaörs ellen 2021 július 14Általános 1719

Soros felkészülési mérkőzésén a Vác FC 1–1-es döntetlent ért el az NB II-es Budaörs ellen, gólunkat Balázs Simon szerezte.

Vác FC–Budaörsi SC 1–1 (0–1)
Vác, 50 néző.
Vác
: Halasi (Molnár L., 64. perc, Flamich, 86. perc) – Stefán (Balga, 59. perc), Kasza B., Lukács K., Csaba D. (Mártonfalvi, 75. perc) – Zámbó – Nagy Z., Tölgyes, Fazakas (Torda, szünetben), Sorecz Sz. (Földi M., 55. perc) – Mertse Á. (Balázs S., 80. perc). Szakmai igazgató: Csank János
Gólszerző: Balázs S. (86. perc), illetve Molnár Cs. (40. perc)

Szerdán az NB II-es Budaörssel játszott felkészülési mérkőzést csapatunk, amely végig partiban volt ellenfelével, sőt az első félidőben mi játszottunk fölényben. A 40. percben mégis a Budaörs szerzett vezetést, Molnár Csaba a tizenhatos vonaláról, középről mesterien tekert ballal a kapu jobb oldalába. A második játékrészben már érződtek az előző héten kapott nagy terhelés jelei, kissé elfáradtunk, de kapusaink (előbb Halasi Péter, majd Molnár László) remekül tették a dolgukat. A 86. percben egy szép támadás végén a frissen beállt Balázs Simon remek mozdulattal vette be a vendégek kapuját. A végén teljesen megérdemelt döntetlennel zárult az összecsapás a magasabb osztályban játszó Budaörs ellen.

Csank János röviden értékelte a látottakat: „A második félidő közepén jött ki a múlt héten kapott nagy terhelés, ekkor már inkább védekeztünk, de így is sok jó megoldást láttam játékosaimtól. Végig egyenrangú ellenfelek voltunk, egy semleges szemlélő nem nagyon tudta volna eldönteni,melyik csapat játszik az NB II-ben és melyik az NB III-ban. A döntetlent teljesen megérdemeltük, sokat tettünk ezért az eredményért.”

A következő felkészülési mérkőzést szombaton 11:00-tól játsszuk, szintén hazai pályán a Jászberény csapata ellen.

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések
  •  Vác Futball Club

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék

Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK