Egy mérkőzésről tiltották el Halasi Pétert 2021 november 24Általános 548

Csapatunk kapusának, Halasi Péternek az ESMTK elleni kiállítása következtében a soron következő, Gerjen elleni bajnokit ki kell hagynia.

Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága heti ülésén határozatokat hozott a hétvégén kiállított futballisták és edzők ügyében. A két sárga lapos figyelmeztetés utáni eltiltásoknál azonban már határozatra sincs szükség, hiszen tudható, hogy ezután automatikusan egy mérkőzésre szóló eltiltás lép hatályba.

Az ESMTK ellen 31 éves kapusunk, Halasi Péter a 66. és a 77. percben is sárga lapot kapott a játékvezetőtől (más kérdés, hogy a második figyelmeztetés mennyire volt jogos...), ez pedig a pirosat jelentette, így kapusunknak ki kell hagynia a soron következő, Gerjen elleni bajnokit.

Érdekesség, hogy az ellenünk kiállított két ESMTK-játékos, Soós Bence mellett Kovács Botond is egy meccsre szóló eltiltást kapott.

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések
  •  Vác Futball Club

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék

Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK