Évet zárt a Vác FC 2020 december 11Általános 1221

A váci stadion klubhelyiségében csütörtök este kötetlen formában megtartotta évzáróját a Vác FC.

A rendezvény első felében Burzi Attila, csapatunk vezetőedzője értékelte az őszi szezont, majd átadta az idény legjobbjának járó díjakat. Az ősz legjobb teljesítményt nyújtó játékosa a szakmai stáb értékelése alapján a kapus Halasi Péter lett, míg a házi gólkirály, a középpályás-hátvéd Sorecz Szabolcs lett 6 góllal – mindketten egy-egy gazdag ajándékcsomagban részesültek (képünkön).

Ezt követően Belák Gyula ügyvezető szavai következtek, aki szintén a mögöttünk álló hónapokat értékelte, kiemelve, hogy a vezetőség anyagi szempontból eddig is mindent megtett, és tavasszal is minden feltételt biztosít a sikeres szereplés érdekében. Ügyvezetőnk hozzátette, hogy összességében többet várt az együttestől, de köszönetet mondott a csapat nevében minden segítőnek.

Az est további része finom vacsorával és kötetlen beszélgetéssel, illetve kártya-partival telt. A Vác FC felkészülése a tavaszi szezon küzdelmeire a tervek szerint január elején kezdődik majd, addig téli pihenőjüket töltik a fiúk.

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések
  •  Vác Futball Club

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék

Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK