Fölényes győzelmet arattunk az Érd ellen 2021 július 11Általános 1811

Soros felkészülési mérkőzésén, szombaton a Vác FC fölényesen, 6–2-re legyőzte a szintén NB III-as Érdi VSE-t.

Felkészülési mérkőzés           

Vác FC–Érdi VSE 6–2 (3–1)
Vác, 100
néző.
Vác: Molnár L. – Stefán, Lukács K., Kasza, Csaba D. – Tölgyes, Zámbó – Nagy Z., Torda, Sorecz – Mertse. Csereként pályára léptek: Földi M., Purzsa, Fazakas, Balga B., Balázs S., Vén B., Flamich.
Gólszerző: Mertse (1., 40. p.), Nagy Z. (42. p.), Sorecz (51. p.), Torda (53. p. – 11-esből), Fazakas (58. p.), ill. Kalmár D. (30. p.), Fürjes (90. p. – 11-esből)

Csapatunk végig ötletesen játszva fölényesen győzte le a szintén NB III-as, de a Nyugati csoportban szereplő Érdet. Akcióból, tizenegyesből és szabadrúgásból is szereztünk gólt a mérkőzésen, így a kilátogatók jól szórakozhattak.

Csank János szakmai igazgató a következőképpen értékelte a találkozót:

Kisebb meglepetés volt, hogy frissen mozogtunk a meleg ellenére a meccs egyes szakaszaiban. Mindkét csapat bátran játszott a jó iramú mérkőzésen, megfelelő erősségű volt egymásnak a két csapat. Az látszik, hogy össze kell még csiszolódni, hiszen a védelemből csak Lukács Kelemen és Kasza Balázs maradt. Halasi Péter betegség miatt nem lépett pályára."

A következő edzőmérkőzésre jövő szerdán kerül sor, amikor a Budaörst fogadjuk 10:00-tól, majd szombaton a Jászberény ellen játszunk 11:00-tól, szintén hazai pályán. A július 21-i, Komárom elleni idegenbeli felkészülési meccsnek is lett pontos kezdési időpontja, az a találkozó 17:00-kor kezdődik majd.

(Fotó: Érdi VSE)

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések
  •  Vác Futball Club

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék

Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK