Gól nélküli döntetlen a BVSC ellen 2021 február 07Általános 1209

Soros felkészülési mérkőzését az NB III Keleti csoportjának 4. helyén álló BVSC otthonában, a Tatai úti edzőpályán játszotta le a Vác FC.

Újabb jó iramú mérkőzést játszott az NB III tavaszi rajtjára készülő csapatunk. Ezúttal a harmadosztály Keleti csoportjának egyik élcsapatával, a BVSC-vel meccseltünk és már az első fölényben több gólszerzési lehetőséget kialakítottunk. A szünet után folytatódott a mezőnyfölényünk, de Gergely Péter szabadrúgása a kapufán csattant, Magos Mátyás pedig ziccerben hibázott, így végül maradt a gól nélküli döntetlen. Ez a találkozó is elérte célját. Folytatás szerdán, 18 órától a szintén NB III-as FC Hatvan otthonában.

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS

BVSC Zugló–Vác FC 0–0
Budapest, Tatai út, műfüves pálya.
Vác: Halasi – Hegedűs Cs., Bonivárt, Kasza, Ódé – Lukács K., Gergely P., Zámbó – Magos, Sóron, Szalánszki. Csereként pályára lépett: Hámori T., Niedermüller, Torda, Nagy G., Szenes, Rusvay. Szakmai igazgató: Csank János

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések
  •  Vác Futball Club

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék

Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK