Gól nélküli döntetlen az idei utolsó bajnokin 2020 december 07Általános 958

Az NB III Közép-csoportjának 21. fordulójában, az idei utolsó bajnoki mérkőzésen a Vác FC 0–0-s döntetlent játszott a harmadik helyezett Iváncsával.

Vác FC–Iváncsa KSE 0–0
Budapest, Szőnyi út, zárt kapuk mögött. Vezette: Juhász D. (Halmai K., Holpár G.)
VÁC: Halasi – Hegedűs Cs., Kasza, Koval, Tóth B. – Szalánszki, Szenes (Lukács K., 85.), Bonivárt, Sorecz (Zámbó 52.) – Magos, Sóron. Vezetőedző: Burzi Attila
IVÁNCSA: Ordasi – Madarász B., Aradi, Varga B., Fekecs – Pribék, Domokos B. – Vallejos (Villám, 60.), Cseszneki (Suszter, 81.), Csaba (Gera D., a szünetben) – Tóth Z. Vezetőedző: Domján Attila
Kiállítva: Domján A. (40. – a kispadról), Aradi (56.), Bozai (91. – a kispadról)

Harcosan kezdte mindkét csapat a mérkőzést és az első lehetőség a mieink előtt adódott: a 11. percben Tóth Bálinthoz pattant vissza a labda egy védőről, aki aztán 14 méterről mellé lőtt. Három perccel később jött az első iváncsai lehetőség is, Csaba Dániel lövése ment nem sokkal mellé. A 20. percben a középen kiugró Vallejos kapott egy óriási labdát balról, kapura tört, majd egy csel után szerencsénkre fölé bombázott. Egyre inkább átvette a játék irányítását az Iváncsa, amely a 29. percben egy lesgólig is eljutott, aztán a 40. percben a kispadunk felé sportszerűtlen megjegyzéseket tévő iváncsai vezetőedző, Domján Attila megkapta a játékvezetőtől a második sárga lapját, így a pirosat is, tehát el kellett hagynia a kispadot.
A szünet után tovább folytatódott az iváncsai mezőnyfölény és ekkor a gólszerzési lehetőségek is a vendégek előtt adódtak. Az 50. percben újfent Vallejos került helyzetbe, de csúnyán mellélőtt, majd Fekecs lőtt futtából kapura, de Halasi a helyén volt. Az 56. percben esély nyílt előttünk, hiszen Aradi könyökölte le Szenest a 16-os vonala előtt, amelyért megkapta második sárgáját, így mehetett zuhanyozni. Az ebből a szituációból megítélt szabadrúgást Hegedűs ívelte a kapu elé, a hosszún érkező Koval csúsztatását azonban „kiszedte” a rövid felsőből Ordasi. Igyekeztünk egyre többet támadni a győztes gól megszerzése érdekében; a 70. percben Fekecs fellökte a gólhelyzetben kiugró Sóront, amelyért piros lap helyett csak sárgát kapott. A 17 méteres szabadrúgást Szalánszki centikkel a jobb felső sarok mellé lőtte. Az utolsó lehetőségünk pedig a 76. percben adódott, ekkor Hegedűs jobboldali szögletét a középen tisztán álló Kasza csúnyán kapu mellé fejelte. A hajrában aztán ismét közjáték borzolta a kedélyeket, a hevesen reklamáló iváncsai asszisztensedzőt, Bozai Attilát is elküldte piros lappal a kispadról a játékvezető.
Gól azonban nem született és azért sajnálhatjuk ezt a mérkőzést, mert Aradi kiállítása után megvoltak a lehetőségeink, de sajnos nem tudtunk betalálni. Így 0–0-ra végződött a 2020-as év utolsó bajnoki mérkőzése, amelynek következtében 25 ponttal a 15. helyen, tehát éppen még bentmaradó pozícióban telelünk.

Burzi Attila: – Tipikus ikszes mérkőzés volt, egy gól dönthetett volna a három pont sorsáról, de ma kevesebbet raktunk bele a támadójátékba, ezért nem tudtunk nyerni.

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések
  •  Vác Futball Club

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék

Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK