Gól nélküli döntetlennel pontot szereztünk Pakson 2020 október 11Általános 929

Az NB III Közép-csoportjának 13. fordulójában a Vác FC 0–0-s döntetlent ért el a Paks II otthonában.

Paksi FC II–Vác FC 0–0
Paks, 100 néző. Vezette: Altorjay Áron Gellért (Schweighardt Dániel, Török Bence)
PAKS: Borsos – Delea, Vas, Debreceni, Szekszárdi – Bognár D., Budai (Tamás B., 82.), Gyurkits (Ribár, 65.), Grajzel (Kovács L., 74.) – Ádám M., Máthé D. (Süvöltös, 82.). Edző: Kindl István
VÁC: Halasi – Hegedűs Cs., Koval, Kasza, Tóth B. – Magos, Lukács K., Niedermüller, Sorecz – Szenes (Szalánszki, 77.), Rusvay (Sóron, 65.). Vezetőedző: Burzi Attila

Az első néhány perces, délelőtti kezdési időponthoz történő alkalmazkodás után egyre inkább átvettük a játék irányítását és több gólszerzési lehetőséget is kidolgoztunk, de ezeket sajnos elpuskáztuk. Egy alkalommal Szenes Bence hibázott nagy helyzetben, majd Rusvay Gergely és Magos Mátyás szerezhetett volna gólt. A szünet után feljöttek a hazaiak, két paksi helyzet jelezte, hogy a zöld-fehérek is három pontot szeretnének szerezni, de Halasi Péter a helyén volt, illetve a kapufa is kisegített minket. A második félidő legnagyobb váci helyzete a csereként beálló Sóron Tibor nevéhez fűződik, akinek egy begyakorolt szituáció utáni fejesét a gólvonalon állva hárította bravúrral Borsos Vilmos kapus. Maradt a gól nélküli döntetlen, amely igazából egyik csapatnak sem jó, de az pozitívum, hogy végre nem kaptunk gólt, illetve három vereség után pontot szereztünk.

Burzi Attila: – Ma is megvoltak a lehetőségeink, de amíg nem tudunk betalálni, addig nem tudunk nyerni. Gól nélkül nehéz.

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések
  •  Vác Futball Club

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék

Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK