Győzelem a bajnoki főpróbán 2021 július 26Általános 1663

A Vác FC az előző héten két felkészülési mérkőzést is játszott NB III-as ellenfél ellen – először szerdán Komáromban kaptunk ki 5–2-re, majd a bajnoki főpróbán vasárnap 2–1-re legyőztük a Salgótarjánt.

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉSEK

07. 25., vasárnap:

Vác FC–Salgótarjáni BTC 2–1 (1–1)
Vác, 50 néző.
Vác: Halasi – Purzsa, Lukács K., Kasza B., Földi M. – Zámbó, Fazakas, Torda – Mertse, Vén B., Sorecz. Csereként pályára lépett: Molnár L., Flamich (kapusok), Nagy Z., Tölgyes, Csaba, Balga, Balázs S., Stefán. Szakmai igazgató: Csank János
Gólszerzőink: Sorecz (11-esből), Mertse

07. 21., szerda:

Komárom VSE–Vác FC 5–2 (1–2)
Komárom, 50
néző.
Gólszerzőink: Mertse (2)

Csank János szakmai igazgató értékelése:

Jó meccseket játszottunk az elmúlt héten. A Komárom elleni első félidei játékunk volt talán eddig a legjobb a felkészülés során, ekkor vezettünk is 2–1-re. A szünetben sokat cserélgettem, utána többet is hibáztunk, amelyet a hazaiak a rutinos játékosaik segítségével kihasználtak. Színvonalában, iramában nagyon jó találkozó volt ez, de a különbséget végül túlzottnak tartom.
Vasárnap, az SBTC ellen aztán „kevertem” a csapatot, mert az volt a lényeg, hogy mindenki lehetőséget kapjon és haladjon a csapatépítés is.  Szervezetten védekezett a Salgótarján, de végül feltörtük őket a szintén „iramos” meccsen. Továbbra sem vagyunk sokan a keretben, de a hétvégén itt a bajnoki rajt, már erre koncentrálunk.

A hétvégén tehát már pontokért mennek a küzdelmek; az NB III Közép-csoportjának 1. fordulójában, augusztus 1-jén 17:30-kor a Balassagyarmat otthonába látogatunk. A bajnokság teljes sorsolását hamarosan közzétesszük honlapunkon!

(Fotó: Komárom VSE)

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések
  •  Vác Futball Club

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék

Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK