Győzelem a harmadik felkészülési meccsen is; változás a további programban 2022 január 20Általános 902

A Vác FC szerdán kora este a Heves megyei I. osztályban szereplő Gyöngyösi AK otthonában Tóth Milán és Balga Balázs góljaival 2–0-ra győzött.

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS

GYÖNGYÖSI AK–VÁC FC 0–2 (0–0)
Gyöngyös, műfüves pálya.
VÁC:
Molnár L. – Purzsa, Kasza, Lukács K., Földi M. – Nagy Z., Zámbó, Sorecz – Tóth D., Tóth M., Vén B. Csereként pályára lépett: Flamich, Konkoly, Balga, Torda
Gólszerző: Tóth M., Balga

Harmadik felkészülési mérkőzésünkön a Heves megyei I. osztályban szereplő Gyöngyösi AK csapatához látogattunk. Az első félidőt nagy iramú játék jellemezte, többet birtokoltuk a labdát és több gólszerzési lehetőséget alakítottunk ki, de ekkor még nem sikerült a hálóba találni. A szünet után azonban először Tóth Milán értékesített egy ziccert, majd az utolsó percben a csereként pályára lépő Balga Balázs is betalált, így kétgólos sikert arattunk.

A felkészülési programunk viszont változott: a szombati, Gödöllő elleni felkészülési meccsünk elmarad, mivel a gödöllőiek több játékosa a Pest megyei Válogatottban érdekelt. Helyettük szombaton, 12 órától az NB II-es Kecskeméttel játszunk felkészülési meccset Kecskeméten.

Az előző, Újpest II elleni edzőmeccsünk két félideje ezeken a linkeken pedig megtekinthető:

https://www.youtube.com/watch?v=cP2w-o_-d_Y

https://www.youtube.com/watch?v=PHfD0JXpQfw

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések
  •  Vác Futball Club

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék

Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK