Hárman nem léphetnek pályára a Rákosmente KSK otthonában – beharangozó 2020 november 28Általános 1058

Az NB III Közép-csoportjának 20., tavaszról előrehozott első fordulójában vasárnap 13:00-tól a Vác FC a Rákosmente KSK otthonában, a XVII. kerületi Sport téren lép pályára.

A mieink az első kör zárulta után 5 győzelemmel, 6 döntetlennel és 8 vereséggel, 21 ponttal, 26–30-as gólkülönbséggel a 14. helyet foglalják el. Vasárnapi ellenfelünk, az RKSK 5 győzelemmel, 3 döntetlennel és 11 vereséggel, 19–30-as gólkülönbséggel, 18 ponttal a bajnokság 17. pozíciójában állomásozik. Tehát három pont választja el egymástól a két csapatot, így fontos mérkőzés következik mindkét együttes számára – ráadásul minket fűthet a visszavágás vágya is, hiszen az 1. fordulóban már összecsaptak a felek egymással a BVSC stadionjában és akkor az RKSK 2–1-es győzelmet aratott (gólunkat Szalánszki Gergő szerezte).

Az előző játéknapon a Vác FC 1–1-es döntetlent ért el a Szegedi VSE otthonában, míg az RKSK otthon kapott ki 1–0-ra a Honvéd-MFA II-től – ezzel lezárult a rákosmenteiek jó hazai sorozata, hiszen ezt megelőzően augusztusban szenvedtek utoljára hazai pályán vereséget.

Keretünkkel kapcsolatos hír, hogy sérülés miatt Ódé Norbert továbbra sem bevethető, Lukács Kelemen és Bonivárt Erik pedig az előző, Szegedi VSE elleni találkozón megkapta ötödik sárga lapját, így az ő pótlásukat is meg kell oldania Burzi Attila vezetőedzőnek.

A vasárnapi találkozót Nagy Attila László vezeti majd, segítői Juhász László és Bosnyák Sándor Attila lesznek. Hajrá, Vác!

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések
  •  Vác Futball Club

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék

Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK